Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rolul milenialilor şi generaţiei Z în schimbarea sferei jocurilor de noroc online

Rolul milenialilor şi generaţiei Z în schimbarea sferei jocurilor de noroc online

Pariuri sportive

Comentarii

Deoarece milenialii înlocuiesc generaţia Baby Boomers (indivizii născuţi între 1946-1964) devenind cel mai mare grup de consumatori, cazinourile online sunt obligate să schimbe modul în care operează pentru a ţine pasul cu tendinţele demografice în schimbare rapidă. De exemplu, popularitatea tot mai mare a cazinourilor mobile este rezultatul dorinţei de a atrage atenţia jucătorilor mileniali.

Cei mai vechi membri ai Generaţiei Z, cei născuţi între 1997 şi 2016, împlinesc vârsta care le permite, de asemenea, să aibă impact asupra industriei jocurilor de noroc online. Întreprinderile de toate tipurile sunt pregătite să răspundă nevoilor unice ale acestui nou grup de consumatori.

Atât milenialii, cât şi cei din generaţia Z au mai puţine şanse decât predecesorii lor de a frecventa un casino offline, dar au un rol important în evoluţia lumii jocurilor de noroc online. Multe dintre progresele înregistrate în cazul tehnologiei jocurilor de noroc au fost ca răspuns la cerinţele acestei generaţii unice. Cu siguranţă vom vedea mai multe jocuri inovatoare şi strategii de marketing concepute pentru a atrage jucători tineri.

Unde joacă aceştia

Mulţi jucători mileniali şi din generaţia Z preferă să joace de la distanţă, mai degrabă decât să viziteze un cazinou fizic. Smartphone-urile şi tehnologia internetului au permis generaţiilor tinere să aibă acces rapid la jocurile de noroc prin intermediul telefoanelor mobile şi al tabletelor.

Drept urmare, cazinourilor au consumat mult timp şi multe resurse cu scopul de a-şi îmbunătăţi ofertele de telefonie mobilă, optimizându-şi site-urile şi creând o experienţă completă şi uşor de utilizat pe mai multe dispozitive. De asemenea, cazinourile online oferă bonusuri gratuite şi bonusuri fără depunere pentru a convinge jucătorii noi să-şi creeze cont pe site-ul lor. Dacă vă place să jucaţi poker pe telefonul dvs. în timp ce călătoriţi cu trenul, trebuie să mulţumiţi milenialilor.

Ce joacă aceştia

Milenialii au contribuit, de asemenea, la apariţia unei diferenţe notabile în ceea ce priveşte tipurile de jocuri pe care le oferă cazinourile. După ce au crescut cu jocuri video precum Nintendo, Wii şi X-Box, aceşti jucători iubitori de tehnologie insistă pe jocuri cu grafică uimitoare, teme distractive, mărci recunoscute şi sunet clar. De asemenea, solicită o interfaţă atrăgătoare şi uşor de utilizat, care oferă o mulţime de opţiuni şi protocoale de securitate de top.

Poate cea mai mare schimbare în opţiunile de jocuri care au fost influenţate de mileniali este dezvoltarea jocurilor care necesită îndemânare pe lângă noroc. În timp ce jocurile de masă, cum ar fi pokerul, nu se demodează, sloturile au avut parte de o schimbare majoră datorită preferinţelor milenialilor. Designerii de software au început să includă calităţile clasice ale jocurilor arcade şi jocurilor video în ofertele lor de jocuri sloturi, unele dintre ele chiar prezentând personaje cunoscute. Adăugarea de mini jocuri care se bazează pe abilitate, le permite oamenilor să îşi testeze abilităţile de jocuri video în timp ce se străduiesc simultan să câştige jackpot-ul.

Cum plătesc aceştia

Cazinourile online au fost, de asemenea, nevoite să reconsidere tipurile de metode de plată pe care le acceptă. Milenialii şi cei din generaţia Z nu au foarte mare încredere în tranzacţiile online şi evită instituţiile bancare tradiţionale, aşa că aleg deseori metode alternative de plată. Portofelele electronice, cum ar fi Neteller sau Ecopayz, şi monede alternative precum Bitcoin, sunt populare printre aceşti clienţi precauţi.

Jucătorii mai tineri preferă aceste metode, deoarece sunt sigure, ieftine şi rapide. Majoritatea cazinourilor online acceptă deja portofele electronice (e-wallets), iar numărul care acceptă Bitcoin creşte de la zi la zi. Unele site-uri inovative acceptă exclusiv Bitcoin, un trend pe care se pare că îl vor urma din ce în ce mai multe site-uri.

Cu cine joacă aceştia

Doar pentru că aceşti jucători nu se află fizic într-un cazinou offline, nu înseamnă că nu doresc să aibă parte de o experienţă socială. Acest lucru este deosebit de important pentru jucătorii generaţiei Z, care au fost crescuţi într-o lume a chat-urilor video şi prieteniilor virtuale. Cazinourile de astăzi trebuie să ofere integrări în social media şi opţiuni de jocuri live pentru a răspunde aşteptărilor acestei generaţii experimentate din punct de vedere tehnologic.

Social media este de asemenea importantă ca strategie de marketing pentru a atrage jucători tineri. Proprietarii cazinourilor ştiu că o prezenţă puternică online şi o mulţime de recenzii pozitive sunt esenţiale pentru a câştiga încrederea necesară jucătorilor şi a-i transforma în clienţi fideli.

Ce înseamnă toate acestea pentru sfera jocurilor online

Schimbarea din sfera jocurilor online şi mobile este un lucru minunat pentru jucătorii de toate vârstele. Nu trebuie să profitaţi de toate ofertele noi pentru a vă bucura de evoluţia tehnologică. Platformele sigure de jocuri şi gama largă de opţiuni de plată, combinate cu o grafică incredibilă, cu jocuri clasice îmbunătăţite şi jocuri noi, jocuri live cu dealer şi jocuri pe mobil îmbunătăţite reprezintă un câştig pentru toată lumea.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare