Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roma lui Mourinho, ofertă pentru un fotbalist de la Barcelona. Anunţul făcut de italieni

Roma lui Mourinho, ofertă pentru un fotbalist de la Barcelona. Anunţul făcut de italieni

FC Barcelona

Comentarii

AS Roma este interesată să-l achiziţioneze pe Clement Lenglet de la Barcelona.

Potrivit Gazzetta dello Sport, AS Roma va negocia cu Barcelona transferul fundaşului Clement Lenglet, jucător care nu se mai află în planurile lui Koeman, susţine presa italiană.

Mourinho mai vrea încă doi jucători în această vară, iar unul dintre ei ar putea fi fundaşul francez al Barcelonei. Momentan, portughezul mizează pe Mancini, Ibanez şi Smalling, dar crede că defensiva romanilor mai are nevoie de un fotbalist cu experienţă.

Cotat la 25 de milioane de euro, fundaşul în vârstă de 26 de ani a ajuns la Barcelona în 2018. Era printre cei mai bine cotaţi fundaşi francezi în acel moment, după ce făcuse un sezon 2017-2018 excelent în tricoul Sevillei. Lenglez a semnat cu Barca, după ce catalanii au achitat clauza de reziliere a fotbalistului cu FC Sevilla, clauză de 35 de milioane de euro.

A strâns 134 de meciuri în tricoul blaugrana şi a marcat de şapte ori. Potrivit italienilor, nu doar AS Roma este interesată de Lenglet. Fotbalistul a atras atenţia mai multor cluburi din Italia şi Anglia.

Afla mai multe despre: clement lengletas romabarcelona 

viewscnt
Articole similare