Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romain Grosjean a primit un mesaj emoţionant din partea fiului său: "Mi-a cerut să nu mai concurez. 'Poţi să devii un inginer, tata'"

Romain Grosjean a primit un mesaj emoţionant din partea fiului său: "Mi-a cerut să nu mai concurez. 'Poţi să devii un inginer, tata'"

Formula 1

Comentarii

Francezul Romain Grosjean, care a suferit un accident grav la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului şi al cărui contract cu echipa Haas nu a fost prelungit, a declarat că încă nu este hotărât să renunţe la sporturile cu motor, deşi fiul său i-a cerut acest lucru, relatează Le Figaro.

Grosjean va părăsi Formula 1, dar mai are opţiuni în sporturile cu motor, notează jurnalul francez.

“Încă nu m-am hotărât total să mă opresc. După cum spune Jean Todt, nu suntem mereu stăpânii destinului nostru. După Formula 1, mă uit la oportunităţile pentru viitor. Discut mult şi cu familia. Vorbesc cu copiii mei. Sacha, fiul meu de şapte ani, mi-a cerut să nu mai concurez în sporturile cu motor. Mi-a zis: ‘Poţi să devii un inginer, tata, este foarte bine’”, a afirmat Romain Grosjean.

El a precizat că speră să găsească o soluţie cu privire la viitorul său cât mai rapid.

Romain Grosjean a scăpat doar cu arsuri la mâini din gravul accident de la Marele Premiu al Bahrainului, la care monopostul său s-a rupt şi a luat foc.

 

Afla mai multe despre: romain grosjeanformula 1 

viewscnt
Articole similare