Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romain Grosjean nu este încă sigur că va putea lua startul la Marele Premiu de la Abu Dhabi: "Întreaga parte stângă a corpului meu a suferit răni grave."

Romain Grosjean nu este încă sigur că va putea lua startul la Marele Premiu de la Abu Dhabi: "Întreaga parte stângă a corpului meu a suferit răni grave."

Sporturi

Comentarii

Francezul Grosjean a fost eliberat din spital după accidentul teribil la prima vedere din Marele Premiu al statului Bahrain, însă nu este încă covins că va putea lua startul la viitoarea cursă

Francezul Romain Grosjean a suferit un accident teribil la ultima cursă de Formula 1, cea de la Bahrain, şi nu este convins că poate lua startul la Marele Premiu de la Abu Dhabi. Acesta încă are mari dificultăţi şi dureri la mâna stângă şi nu este apt pentru a conduce o cursă de la cap la coadă.

Grosjean a dat de curând o declaraţie pentru ziarul L'Equipe în care a povestit cum merge recuperarea: "În cazul în care mâna mea stângă nu va funcţiona cum trebuie săptămâna viitoare iar eu nu voi fi capabil să o mişc aşa cum trebuie, nu îmi voi asuma nici un risc şi nu voi conduce. Încerc să mă odihnesc pe cât posibil şi ascult de recomandările doctorilor. Întâi, umflătura va trebui să-şi revină deoarece este încă destul de mare în acest moment. Pun gheaţă momentan tot timpul. Şi-a mai revenit în cele două zile aşa că săptămâna viitoare nu va mai fi. Nu-mi fac griji pentru asta. Problema este la mâna stângă, mai am câţiva ani buni înainte aşa că nu îmi permit să o dau în bară."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: formula 1grosjean 

viewscnt
Articole similare