Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Român cu acte în regulă, Camora e aşteptat la echipa naţională. Rădoi a explicat de ce a ratat fundaşul stânga convocarea: „Nu am vrut să risc”

Român cu acte în regulă, Camora e aşteptat la echipa naţională. Rădoi a explicat de ce a ratat fundaşul stânga convocarea: „Nu am vrut să risc”
Comentarii

Mirel Rădoi se bucură de faptul că Mario Camora a obţinut cetăţenia română şi a dezvăluit de ce fundaşul lui CFR Cluj nu a fost convocat încă la echipa naţională. Actualii „tricolori” îl aşteaptă şi ei cu braţele deschise pe Camora.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi a confirmat că ia în calcul convocarea lui Mirel Rădoi. Selecţionerul nu a vrut să comenteze însă declaraţia lui Ciprian Marica. Fostul atacant nu este de acord cu naturalizările.

„E posibil să-l vedem în următoarele meciuri. Aşa cum am spus, situaţia nu era foarte clară şi nu am vrut să risc. Nu vreau să vorbesc despre declaratia lui Ciprian Marica, un fost coleg. El poate vorbi acum din punct de vedere administrativ, nu tehnic”, a declarat selecţionerul României, Mirel Rădoi.

Alin Toşca, Nicuşor Bancu şi Florin Ştefan sunt cei trei fundaşi stânga români cărora trebuie să le ia faţa Mario Camora.

„Nu e treaba mea să susţin convocările pe care le va face selecţionerul. El trebuie să aleagă cei mai buni, cei mai în formă jucători. E datoria lui să aleagă ce este mai bine pentru echipa naţională”, a adăugat şi Vlad Chiricheş.

Căpitanul României a discutat şi despre aspectele financiare ale campaniei de calificare la Euro 2020: „Nu am avut probleme în a ne înţelege cu preşedintele FRF. Am ajuns la un consens şi e totul ok”.

În ciuda numeroaselor accidentări care l-au ţinut departe de gazon, fundaşul lui Sassuolo nu are gând să se retragă de la naţională: „Nu m-am gândit la această decizie. Atât timp cât eu mă simt bine, imi doresc să fiu la echipa naţională. Dacă eu sunt apt fizic, o să fiu tot timpul la dispoziţia echipei naţionale”.

 

 

Afla mai multe despre: radoicamoraromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare