Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Român la super-ofertă! Omul pentru care se cereau 20 de milioane poate fi cumpărat acum cu "doar" 6! Cele două cluburi interesate

Român la super-ofertă! Omul pentru care se cereau 20 de milioane poate fi cumpărat acum cu "doar" 6! Cele două cluburi interesate

Stranieri

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre situaţia lui Florin Andone, atacantul român care a reprezentat un punct de interes în ultimul an pentru mai multe cluburi din Premier League.

The Argus notează că retrogradarea lui Deportivo îl transformă pe Andone într-o ţintă mult mai accesibilă pentru cluburile din Anglia, în condiţiile în care noua sa clauză de reziliere se va micşora considerabil.

Dacă în vara lui 2017 Deportivo la Coruna anunţa că nu are de gând să accepte un transfer pentru o sumă mai mică decât clauza de reziliere din contractul lui Andone - 20 de milioane de euro, acum internaţionalul român poate fi cumpărat de orice club pentru doar 6 milioane de euro.

Cele două cluburi interesate


Conform sursei citate, Andone a fost dorit Brighton & Hove Albion, iar nou-promovata îşi doreşte şi acum întăriri pentru linia ofensivă, mai ales că e foarte aproape de a-şi asigura menţinerea în Premier League.

The Argus îl citează pe Paco Liano, fost portar la Deportivo şi în continuare un apropat al clubului: "Mai mulţi jucători vor pleca. Clauza lui Andone va coborî la 6 milioane de euro şi el va pleca imediat după ce se termină sezonul".

Pentru Florin Andone şi Everton ar putea reprezenta o opţiune, notează alte publicaţii din Marea Britanie.
 

Afla mai multe despre: florin andonebrighton & hove 

viewscnt
Articole similare