Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românca prezentă în emisiunile sportive îi surprinde pe medici. E pozitivă după 60 de zile de la infectarea cu coronavirus: "Unii spun că aş putea deveni un caz de studiu"

Românca prezentă în emisiunile sportive îi surprinde pe medici. E pozitivă după 60 de zile de la infectarea cu coronavirus: "Unii spun că aş putea deveni un caz de studiu"galerie foto

Diverse

Comentarii

Un model italian de origine română stabilit în Bologna, Bianca Dobroiu (23 de ani), care e colaborator în cadrul emisiunii “Sport Club”, îi surprinde pe medici. Tânăra e considerată primul pacient infectat cu coronavirus din Bologna, iar drama ei continuă.

Conform Calciomercato.com, Bianca Dobroiu e primul pacient care a contractat COVID-19 în Bologna, oraş afectat puternic de noul virus. Totuşi, drama sa e accentuată de perioadei infectării: 60 de zile!

Bianca Dobroiu e depistată pozitiv, în mod repetat, cu coronavirus de aproximativ două luni, iar tânăra a făcut câteva declaraţii: „Unii spun că aş putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt şi alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative", a spus colaboratoarea emisiunii “Sport Club” pentru Fanpage. 

GALERIE FOTO CU BIANCA DOBROIU

"Simptomele au dispărut complet, dar virusul nu a dispărut. Am fost testată timp de 60 de zile, dar nu e vina mea. Sunt acasă, nu mă mişc de aici şi sunt bine. Nu mai am simptome, reuşesc să fac exerciţii fizice, dar încă sunt depistată pozitiv. Nimic nu se schimbă şi e normal să fiu speriată”, a susţinut tânăra prin intermediul paginii de Instagram.

Bianca Dobroiu a fost spitalizată la finalul lunii februarie cu simptome specifice de coronavirus: dificultate în respiraţie, febră şi tuse. După 10 zile, starea de sănătate s-a îmbunătăţit şi a fost trimisă acasă, în izolare.

Coronavirus în Italia

Oficialii italieni au anunţat, miercuri, o scădere a persoanelor internate din cauza coronavirusului. La Terapie Intensivă sunt 2.384 de persoane, cu 87 mai puţin faţă de marţi. Încă sunt internate cu simptome 23.805 de persoane, cu 329 în scădere faţă de ziua precedentă, iar în izolare, la domiciliu, se află 81.510 persone.

GALERIE FOTO CU BIANCA DOBROIU

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bianca dobroiucoronavirus 

viewscnt
Articole similare