Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, 95% şanse să organizeze un turneu feminin la Bucureşti. Cosac: ”Nu va fi uşor. Zilnic avem destule piedici”

România, 95% şanse să organizeze un turneu feminin la Bucureşti. Cosac: ”Nu va fi uşor. Zilnic avem destule piedici”

Tenis

Comentarii

Preşedintele FR Tenis, George Cosac, a declarat, vineri, că i-a prezentat conducerii WTA toate aspectele legate de turneul WTA desfăşurat în România, astfel că au crescut foarte mult şansele ca această competiţie să aibă loc în continuare la Bucureşti.

"Am avut o conferinţă cu conducerea WTA, cred că acum două săptămâni, împreună cu directorul general, i-am prezentat toate aspectele legate de situaţia din România. Am prezentat absolut tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani legat de acest turneu. Le-am prezentat toate aspectele, legat de public, de sportive, de necesitatea unui turneu în România. Dânşii au înţeles şi se pare că de la 5 la sută şanse de a organiza competiţia în România am ajuns la 95 la sută şanse. Rămâne să picăm de comun acord cu proprietarul turneului şi să facem un contract. Nu va fi uşor, ca şi anul trecut, vom alerga după finanţare. Zilnic avem destule piedici”, a spus Cosac.

Mutarea turneului de tenis de la Bucureşti în Ungaria, blocată de WTA

Federaţia de Tenis din Ungaria a anunţat că WTA a blocat mutarea turneului de tenis de la Bucureşti la Budapesta, deşi guvernul condus de Viktor Orban a preluat licenţa.

"Din păcate, Federaţia de Tenis din Ungaria a fost informată de conducerea WTA că nu l-a autorizat pe Jeno Marky să fie organizatorul unui turneu de tenis în Ungaria în 2019", a anunţat federaţia maghiară de tenis într-un comunicat.

Federaţia de Tenis din Ungaria îl acuză de minciună şi manipulare pe Jeno Marky. Acesta le-ar fi spus politicienii maghiari că poate muta turneul la Budapesta, deşi competiţia apărea în calendarul WTA şi în 2019 la Bucureşti.

Afla mai multe despre: turneu tenis feminincosac 

viewscnt
Articole similare