Experiențe împreună.
You are here:

România a depus candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial de hochei, eşalonul doi

România a depus candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial de hochei, eşalonul doi
Comentarii

România a depus candidatura la Federaţia Internaţională de Hochei pentru organizarea ediţiei din 2020 a Campionatului Mondial, eşalonul doi, în care a promovat echipa naţională în acest weekend, a declarat pentru Agrepres preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Alexandru Hălăucă.

"Eu am depus candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial la această divizie în care am intrat acum, pentru organizarea în Bucureşti. Va fi în sezonul viitor, în aprilie 2020. Datele exacte vor fi stabilite la congresul din 22-27 mai, de la Bratislava. Acum se va vota în cadrul congresului din mai şi am speranţa că vom obţine ori această organizare, dar depinde foarte mult de construcţia patinoarului. Dosarul este depus oficial la federaţia internaţională pentru a lua în organizare Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A", a declarat Hălăucă.

Selecţionata României a reuşit promovarea în al doilea eşalon mondial la hochei pe gheaţă, sâmbătă, după ce a câştigat Grupa B din Divizia I a Campionatului Mondial, la Tallinn (Estonia), în urma victoriei obţinute în faţa Olandei, cu scorul de 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

La Tallinn, România a înregistrat următoarele rezultate: 4-3 (2-0, 0-2, 1-1, 0-0, 1-0) cu Estonia, după prelungiri şi şuturile de departajare, 3-2 (0-2, 2-0, 1-0) cu Japonia, 3-2 (1-0, 0-0, 1-2, 1-0) cu Polonia, după prelungiri, 5-1 (2-0, 1-1, 2-0) cu Ucraina şi 3-1 (1-0, 1-1, 1-0) cu Olanda.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe