Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a încheiat Campionatele Europene de canotaj cu şase medalii. Singura de aur a fost adusă de fete, în proba "regină"

România a încheiat Campionatele Europene de canotaj cu şase medalii. Singura de aur a fost adusă de fete, în proba "regină"

Alte sporturi

Comentarii

Delegaţia României se întoarce cu şase medalii de la Campionatele Europene de canotaj din Elveţia: una de aur, patru de argint şi una de bronz.

Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna.

Echipajul României este format din Cristina-Georgiana Popescu, Amalia Bereş, Mădălina-Gabriela Caşu, Roxana Parascanu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel, Daniela Druncea.

Româncele au încheiat cursa în 06:03.490, fiind urmate de Marea Britanie (06:03.550) şi Rusia (06:06.380).

Duminică au obţinut medalii de argint la Lucerna şi echipajele de dublu rame masculin (Marius Cozmiuc/Ciprian Tudosă) şi feminin (Adriana Ailincăi/Maria Tivodariu), cel de dublu vâsle feminin (Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Geanina Simona Radis), dar şi cel de 4 rame feminin (Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu).

Sportivii din România au câştigat şi o medalie de bronz, la dublu vâsle masculin (Ioan Prundeanu/Marian-Florian Enache)

România a trimis 11 echipaje la Lucerna şi un total de 41 de sportivi. Performanţa din acest an este asemănătoare celei de anul trecut, când tricolorii au revenit cu şapte medalii de la Campionatele Europene. Atunci s-au cucerit însă, trei medalii de aur, care au dus România pe primul loc în clasamentul pe medalii. 

Afla mai multe despre: ce de canotaj 

viewscnt
Articole similare