Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice! Laura Pristaviţa: ”Nu vreau să plecăm capul! Felicit echipele adverse pentru calificare”

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice! Laura Pristaviţa: ”Nu vreau să plecăm capul! Felicit echipele adverse pentru calificare”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a învins, duminică, la Podgorica, reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj.

La conferinţa de presă de la finalul meciului, Laura Pristaviţa a explicat:

”Chiar dacă a fost o victorie este o victorie destul de amară. Prea multă dorinţă ne-a împiedicat să marcăm suficiente goluri pentru a ne califica. Vreau să felicit echipele adverse şi îmi pare sincer rău că nu am reuşit să ne calificăm. Nu aş vrea să lăsăm capul joc, nu aş vrea ca vreuna dintre colegele mele să plece capul, chiar dacă multe dintre noi nu vom mai fi aici” a spus Laura Pristaviţa, imediat după meci.

”Nu aş putea să spun exact unde s-a pierdut calificarea, cred că ambele jocuri au contribuit din păcate la acest deznodământ. Mi-aş fi dorit ca meciul să aibă mai multe minute, pentru că puteam înscrie mai mult. Aş vrea să rămân cu părerea asta că puteam să ne calificăm.  Dorinţă a exista, am avut o emoţie care ne împingea de la spate, dar presiunea am resimţit-o toate. Mental, e destul de greu să nu te laşi copleşit de emoţii. E o presiune pe care ne-o punem noi până la urmă, şi cred că mental am pierdut acest meci. Valoric, suntem peste multe echipe” a mai adăugat handbalista noastră, la conferinţa de presă de la finalul jocului cu Muntenegru.

Din minutul 41, România a jucat fără titulara Crina Pintea, eliminată cu cartonaş roşu pentru un fault la Grbici. Patru aruncări de la 7 metri a ratat România în acest meci (trei Neagu şi una Buceschi). Cristina Neagu a fost din nou principala marcatoare, cu 12 reuşite, 23 în total în cele două partide.

Tricolorele au înregistrat doar un eşec la turneul de la Podgorica, 24-29 cu Norvegia, şi a învins Muntenegu, dar ratează Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde vor ajunge adversarele lor din această grupă. Muntenegru a învins Norvegia, cu 28-23, astfel că are 2 puncte, Norvegia 2, iar România 2. Pentru calificare, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri cu Muntenegru.

Afla mai multe despre: laura pristaviţa 

viewscnt
Articole similare