Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România are şansa să îşi recapete încrederea în meciul cu Anglia, spune Bogdan Stelea: ”Rezultatul nici nu mai contează aşa mult”

România are şansa să îşi recapete încrederea în meciul cu Anglia, spune Bogdan Stelea: ”Rezultatul nici nu mai contează aşa mult”
Comentarii

Invitat la Superbet Chess Classic România 2021, Bogdan Stelea a discutat despre amicalul de lux ce urmează pentru România, împotriva Angliei.

România a avut parte de două eşecuri răsunătoare în ultimele două partide, cu Armenia şi Georgia. Acum, faţă în faţă cu marea Anglia, toată ţara tremură şi speră că umilinţele din ultimele meciuri nu vor fi agravate de încă un rezultat negativ la Middlesborough.

România are şansa să îşi recapete încrederea în meciul cu Anglia

”Tricolorii” au jucat execrabil în ultimele meciuri, dar acum, fără presiunea de a fi favorită, Bogdan Stelea crede că selecţionata noastră poate face o surpriză. Fostul portar a explicat că, având în vedere adversarul, presiunea rezultatului nu mai este pe umerii jucătorilor, astfel că aceştia se pot concentra asupra propriului joc, nu a scorului final.

”Trebuie să mergem să jucam. În primul rand să jucăm cu curaj. Jucăm contra unei echipe extraordinare. Nu văd de ce n-am juca. Până la urmă, rezultatul nici nu mai contează aşa mult. Contează felul în care se comportă jucătorii şi atitudinea pe care o au.

Văzând meciurile echipei naţionale, pot să spun ca în nici unul din meciuri nu au dus lipsa de atitudine. Sunt alte lucruri de care ar trebui să vorbim pentru a ne da seama de ce nu există rezultate”, a declarat Bogdan Stelea.

VIDEO | Mirel Rădoi, după eşecul cu Georgia

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia angliaromânia georgiamirel rădoibogdan stelea 

viewscnt
Articole similare