Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Austria 0-1. Trei înfrângeri într-o săptămână pentru naţionala României

România - Austria 0-1. Trei înfrângeri într-o săptămână pentru naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76. Meciul a fost arbitrat de polonezul Daniel Stefanski, ajutat de asistenţii Marcin Boniek şi Dawid Igor Golis şi de rezerva Damian Sylwestrzak.

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

În primele trei etape, tricolorii au remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, au învins în deplasare Austria, scor 3-2, şi au pierdut la Oslo în faţa Norvegiei, scor 0-4.

LIVE | România - Austria 0-1 (Schopf 75)

Echipele de start:

România: Tătăruşanu - Bălaşa, Burcă, Toşca, Bancu - Maxim, R. Marin, Stanciu - Deac, Alibec, Mitriţă
Austria: Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Schopf, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner - Gregoritsch, X. Schlager


Min 92. Atacăm cu Tătăruşanu, dar faza fixă rămâne fără rezultat

Min 88. Ne apropiem de finalul partidei. România nu pare să aibă forţa de a presa Austria pentru a obţine egalarea

Min 75. Gol Austria! Schopf marchează la Ploieşti şi deschide scorul.

Min 63. Ocazie mare Austria! Ciprian Tătăruşanu deviază decisiv în bară

Min 62. Din nou austriecii! Schalger trimite cu capul pe lângă poartă după o centrare a lui Lainer

Min 60. Ocazie pentru austrieci! Bălaşa salveaza din faţa lui Baumgartner

Min 49. Baumgartner şutează bine din interiorul careului, bara scutură plasa laterală a porţii lui Tătăruşanu

Min 48. România marcheaza prin Alibec după pasa lui Maxim. Din păcate, se pare că decarul naţionalei României era în poziţie de offside.

Min 47. Ocazie pentru oaspeţi! Repriza a doua începe cu o acţiune cursivă a oaspeţilor, Baumgartlinger trage de la marginea careului mare, dar Tătăruşanu reţine cu siguranţă

Min 46. Incepe repriza a doua! Hai România!

Min. 44: Ocazie România! "Tricolorii", tot mai aproape de gol. Alibec a şutat în plasa laterală. 

Min. 43: Ocazie România! Alexandru Maxim, la un pas să deschidă scorul. Decarul a şutat, însă mingea a trecut foarte puţin pe lângă poartă. 

Min. 40: Ocazie România! Contraatac rapid al "tricolorilor". Bancu, cu trei colegi în careu, a şutat slab, peste poartă. 

Min. 21: Ocazie Austria! Şansă monumentală la şutul lui Gregoritsch. Mingea trimisă de el a lovit bara transversală, dar nu a intrat în poartă. 

Min. 13: Ocazie Austria! Schlager a fost la un pas de a marca, însă şutul său a trecut pe lângă poarta lui Tătăruşanu. 

Min. 8: Ocazie România! Deac întoarce mingea la Răzvan Marin, care şutează din afara careului, însă portarul austriac reţine. 

A început meciul. 

20:20 - Avem echipele de start!


Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti va fi gazda meciului dintre România şi Austria. Partida este programată în cadrul etapei a patra din faza grupelor Ligii Naţiunilor şi va începe la ora 21:45. „Tricolorii” au avut parte de o săptămână de coşmar, după ce au pierdut semifinala barajului cu Islanda, scor 1-2 şi au fost „demolaţi” de către Norvegia, scor 0-4, şi vor încerca să îşi refacă moralul.

Ca urmare a rezultatului cu selecţionata nordică, naţionala lui Mirel Rădoi a ajuns pe locul 3 în grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor, cu patru puncte după trei meciuri. Singurul succes din mandatul noului selecţioner a fost chiar împotriva celei mai bine cotate echipe din grupă, Austria, 3-2 în urmă cu o lună, la Klagenfurt. În primul meci, România a reuşit doar un rezultat de egalitate în compania Irlandei de Nord, scor 1-1. Reprezentativa noastră a fost egalată în minutul 86 al jocului, deşi avea un om în plus încă din prima repriză.

România - Austria, LIVE TEXT, miercuri, ora 21:45, pe telekomsport.ro

De cealaltă parte, formaţia oaspete este singura din grupă care a obţinut biletul de calificare la Campionatul European prin intermediul preliminariilor. Austria a terminat a doua în grupa G, după Polonia, dar peste Macedonia de Nord, Slovenia, Israel şi Letonia. Naţionala lui Franco Foda va juca două dintre meciurile din grupa de la EURO chiar la Bucureşti, pe Naţional Arena, contra Ucrainei şi învingătoarei dintre Georgia şi Macedonia de Nord. Din grupă mai face parte şi Olanda, dar care va juca cu Austria la Amsterdam.

Austria este pe locul 2 în grupa din liga secundă a UEFA Nations League, cu şase puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, Norvegia. Cu excepţia înfrângerii cu România de pe teren propriu, austriecii s-au impus atât în Norvegia, scor 2-1, cât şi în Irlanda de Nord, scor 1-0. După meciul cu România şi înaintea celui cu Irlanda de Nord, Austria şi-a măsurat forţele şi cu Grecia, naţională pe care a învins-o într-un joc amical, scor 2-1.

România - Austria, echipele probabile

România: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Toşca, Bancu - Creţu, Marin - Deac, Stanciu, Maxim - Alibec
Austria: Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner - Schlager, Gregoritsch

 

 

 

Afla mai multe despre: romaniaaustrianations league 

viewscnt
Articole similare