Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Bosnia, în prima fază a barajului pentru calificarea la CM 2021 de handbal masculin

România - Bosnia, în prima fază a barajului pentru calificarea la CM 2021 de handbal masculin

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României va întâlni reprezentativa Bosniei, în prima fază a barajului pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2021, potrivit trageri la sorţi de joi, de la Viena.

În celelalte trei dispute eliminatorii din prima fază a barajului se vor duela Turcia – Rusia, Polonia – Lituania şi Israel – Letonia.

Manşa tur va avea loc în 15-16 aprilie, în România, iar returul, în Bosnia, în 18-19 aprilie.

România, Lituania, Turcia şi Israel s-a calificat la barajul din prima fază a preliminariilor Campionatului Mondial, în timp ce Polonia, Rusia, Bosnia şi Letonia au ocupat ultimele patru locuri la Campionatul European care se încheie duminică.

Potrivit regulamentului, aceste opt echipe vor juca pentru patru locuri calificante, în 15-16 şi 18-19 aprilie, în a doua fază play-off a calificărilor, cu meciuri programate în 5-7 şi 9-11 iunie.

În această fază vor intra şi echipele clasate pe locurile 4-20 la CE2020, iar în urma meciurilor, 10 reprezentative continentale se vor califica la turneul final al Campionatului Mondial din 2021, găzduit de Egipt.

Între cele 16 echipe de la CE2020 nu se va număra şi Danemarca, deja calificată la CM2021, în calitate de deţinătoare a trofeului.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare