Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, campioană mondială la canotaj prin Ionela Cozmiuc şi Gianina Beleagă. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, medaliaţi cu argint

România, campioană mondială la canotaj prin Ionela Cozmiuc şi Gianina Beleagă. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, medaliaţi cu argint

Alte sporturi

Comentarii

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară al României, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a obţinut medalia de aur, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv.

Cozmiuc şi Beleagă au încheiat cursa cu timpul 6:50.71. Pe poziţia a doua s-a clasat un echipaj american, iar pe trei a terminat un echipaj olandez.

Cele două românce şi-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA.

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, medalie de argint la CM de canotaj de la Plovdiv

Echipajul masculin de dublu rame al României, format din Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, a obţinut medalia de argint, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv.



Medalia de aur le-a revenit croaţilor Martin Sinkovic şi Valent Sinkovic. Echipajul din România a fost cronometrat cu timpul 6:16.90, iar croaţii 6:14.96.

Tot sâmbătă, echipajul feminin de patru rame, format din Mădălina Hegheş, Iuliana Buhuş, Mădălina Caşu şi Roxana Parascanu, a ocupat locul 5 în finala B şi a încheiat competiţia pe locul 11.

La patru vâsle feminin, Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Paşcanu şi Simona Radiş s-au clasat pe locul 4 în finala B şi au încheiat competiţia pe locul 10.

Afla mai multe despre: ionela-livia cozmiucgianina-elena beleagacanotaj 

viewscnt
Articole similare