Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România caută selecţioner. Edi Iordănescu: "Am discutat cu FRF. Sunt acolo în vârful generaţiei"

România caută selecţioner. Edi Iordănescu: "Am discutat cu FRF. Sunt acolo în vârful generaţiei"

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal negociază de câteva zile venirea lui Ladislau Boloni pe banca naţionalei României. O altă variantă, Edi Iordănescu, aşteaptă un semn din partea federalilor.

Edi Iordănescu a recunoscut discuţiile cu FRF pentru postul de selecţioner

FRF are variante în cazul în care Ladislau Boloni va refuza propunerea de a deveni selecţioner. Edi Iordănescu, aflat pe lista nominalizărilor Comisiei Tehnice, e liber de contract şi ar accepta să discute cu conducătorii fotbalului românesc. 

De altfel, el a recunoscut că a fost abordat de FRF, pe finalul anului trecut. 

"Multe nu pot comenta. Am fost transparent. FRF a abordat mai mulţi antrenori, am discutat cu ei, am avut discuţii principiale la sfârşit de an. Au lansat discuţii cu Boloni. Acum, nu ştiu stadiul. Mă concentrez pe meseria mea, am avut discuţii exclusiv în străinătate în ultima perioadă. Dacă se va ajunge să discut din nou cu FRF, rămâne de văzut. Acum nu am ofertă din partea federaţiei", a declarat Edi Iordănescu pentru Pro X. 

Fiul fostului selecţioner consideră că se află în vârful generaţiei sale. 

"Orice antrenor profesionist îşi doreşte ca oriunde antrenează să fie prima soluţie. E normal, emoţional, e un sentiment de mândrie. Nu las sentimentele să dicteze logica sau deciziile. Am acceptat că există un prim val de antrenori cu ştate vechi în România, mă gândesc la Hagi, Petrescu, Mircea Lucescu, Boloni, Olăroiu. Sunt sigur că mai sunt nume, dar e o categorie cu ştate vechi, cu performanţe, cu care nu mă pot clasa în aceeaşi categorie. 

În valul doi sunt şi eu, cu antrenorii mai tineri. Sunt acolo în vârful generaţiei, deja am mai mult de 10 ani de când antrenez, sunt şi nişte performanţe, am trofee, am un campionat câştigat. Spun că am acumulat experienţă care mă ajută şi e normal că naţionala are nevoie de un antrenor puternic, care să vină cu energie. Am spus că poate într-o zi... Mi-aş dori să ştiu că sunt printre cei din fruntea listei", a adăugat fostul antrenor de la CFR Cluj sau FCSB. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescunationalaselectioner romanialadislau boloni 

viewscnt
Articole similare