Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România dă testul cu Norvegia la EURO 2020! Burcea cere o schimbare la naţională: "Asta trebuie să facem". Pe cine a lăudat după victoria cu Polonia

România dă testul cu Norvegia la EURO 2020! Burcea cere o schimbare la naţională: "Asta trebuie să facem". Pe cine a lăudat după victoria cu Polonia

Handbal

Comentarii

Antrenorul naţionalei feminine de handbal, Bogdan Burcea, a oferit primele declaraţii după victoria cu Polonia, de la EURO 2020. De asemenea, Burcea a vorbit şi despre cum trebuie să abordăm ultimul meci din grupă, cu Norvegia.

EURO 2020 | Naţionala feminină de handbal a României joacă la Telekom Sport!

România şi-a asigurat prezenţa în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2020 din Danemarca, în proporţie de 99%, după cu 28-24 (11-15) cu Polonia, sâmbătă, la Kolding, în Grupa D.

"Vreau să felicit ambele echipe pentru acest joc, în special echipa mea, bineînţeles. Meciul a început dificil. Am avut de recuperat 4 goluri după prima repriză, de fapt 5 au fost. Am jucat foarte bine în repriza secundă, ne-am îmbunătăţit jocul în partea secundă.

Am câştigat la patru goluri diferenţă în faţa Poloniei, o echipă foarte bună. Nu le-am spus multe lucruri la pauză. Le-am spus să vadă filmul cu Germania, repriza secundă. Le-am dat nişte sfaturi şi vreau să o laud pe Laura Popa şi Anca Polocoşer, care s-au apărat foarte bine. Le felicit şi pe Laslo şi Ostase, care au jucat foarte bine pe atac.

Avem multe de îmbunătăţit. Ce aşteptări am de la acest meci? (n.r. – cu Norvegia). Aceeaşi atitudine şi chiar mai mult, dacă vorbim de apărare. De asemenea, trebuie să alergăm mai mult, pentru că stilul lor este foarte rapid", a spus antrenorul naţionalei României de handbal feminin. 

După două etape, grupa D are lider Norvegia (4 puncte), urmată de România (2), Germania (2) şi Polonia (0). În primul meci al grupei, România a pierdut cu Germania, scor 19-22 (10-13).

Afla mai multe despre: bogdan burcearomaniaeuro 2020romania polonia 

viewscnt
Articole similare