Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România debutează astăzi la Campionatul European împotriva Cehiei. Toate rezultatele înregistrate aseară

România debutează astăzi la Campionatul European împotriva Cehiei. Toate rezultatele înregistrate aseară

Handbal

Comentarii

Ieri, s-au disputat trei partide la Campionatul European de handbal feminin, din Franţa, contând pentru grupele A şi B. Primele meciuri din grupele C şi D se vor juca astăzi, când vor debuta şi jucătoarele pregătite de Martin Ambros, chiar de Ziua Naţională, cu Cehia.

Primele meciuri ale zilei vor fi Ungaria - Olanda, Spania - Croaţia şi Norvegia România. De la ora 19:00, România va debuta la Campionatul European din Franţa împotriva Cehiei, naţionala în faţa căreia a pierdut, anul trecut, în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

România va juca apoi cu Germania (3 decembrie, ora 19.00) şi cu Norvegia (5 decembrie, ora 22.00). Obiectivul echipei României la CE-2018 este clasarea pe unul din locurile 1-6.

Competiţia se desfăşoară în patru oraşe – Nantes, Nancy, Montbéliard şi Brest, cu fazele superioare programate la Nantes şi Nancy, respectiv cu finala la Paris AccorHotels Arena, în 16 decembrie. În total, 47 de meciuri.

Echipa României are în palmares o singură medalie continentală, bronz, în 2010, iar la ultima ediţie, în 2016, s-a clasat pe locul 5.

Rezultatele înregistrate în cele trei partide de vineri sunt următoarele: Serbia – Polonia 33-26 (13-14) şi Danemarca – Suedia 30-29 (15-16), în grupa A, respectiv Muntenegru – Slovenia 36-32 (18-12), în grupa B.

Primul meci din grupa B, cel de deschidere, s-a disputat joi seară, între Franţa – Rusia, scor 23-26 (10-11).

Afla mai multe despre: romaniahandbalechipa nationalacristina neagu 

viewscnt
Articole similare