Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România găzduieşte Liga Campionilor la judo în acest weekend! Ce echipe ne vor reprezenta

România găzduieşte Liga Campionilor la judo în acest weekend! Ce echipe ne vor reprezenta

Alte sporturi

Comentarii

Sala Polivalentă din Bucuresti va fi gazda celei mai puternice întreceri intercluburi din judo-ul european. 16 echipe îşi vor disputa supremaţia în Liga Campionilor, în timp ce 19 echipe se vor afla pe tatami în cadrul Ligii Europei.

La concursul organizat de catre Federatia Romana de Judo participa patru echipe din Romania, două în Liga Campionilor şi două în Liga Europei: CSM Bucureşti (masculin) şi U CSM Dinamo Cluj-Napoca (feminin) – Liga Campionilor; CSM CSU Piteşti (masculin) şi SCM Deva (feminin) – Liga Europei.

”Mâine mă aştept la medalie. Avem o tragere bună după părerea mea la masculin. Sfertul de finală cu grecii cred că ne este favorabil. Avem sportivii în formă. Avem un japonez pentru că avem dreptul să facem împrumuturi şi am împurmutat un japonez, fost campion mondial pentru categoria 90 de kg. La fete, cu Spania. Spania o echipă foarte bună. Din păcate, nu o avem pe Andreea, pentru că atunci aveam garanţia că la 52 de kg am fi putut avea un punct. Practic, aici se câştigă cu 3-2, 4-1, 5-0. Fiind cinci meciuri. Dar sper să reuşim. O avem în formă bună pe Loredana Ovil la 57 de kg. Pe fosta campioană europeană la 63 de kg şi vicecampioană mondială pe Ştefania Dobre şi din nou avem împrumuturi tot din Japonia, la categoria 70 de kg şi plus 70 de kg. Stăm bine. Deci eu cred că mâine seară ne putem bucura pentru două medalii. Dacă mă întrebaţi mizez pe o medalie mai strălucitoare la fete, dar mizez pe o medalie şi la băieţi, ceea ce ar fi mare lucru”, a declarat Cozmin Guşă.

”Din păcate, e o perioadă destul de dificilă pentru mine şi sunt tristă că nu pot participa în oraşul meu, în ţara mea, la o competiţie atât de frumoasă şi atât de importantă. Eu cred că au destul de multe şanse pentru că îi cunosc pe fiecare în parte. Ştiu cât se antrenează, ştiu cât de mult îşi doresc. Mai trebuie să aibă şi puţin noroc pentru că norocul face parte din viaţa noastră de zi cu zi ca să zic aşa”, a spus Andreea Chiţu.

Programul de desfăşurare al concursului este urmatorul:

Vineri 07 Decembrie LIGA CAMPIONILOR

11:00 – Meciurile preliminare

15:30 – Deschiderea oficiala

16:00 – Finalele, festivitate de premiere

Sambata 08 Decembrie LIGA EUROPEI

11:00 – Meciurile preliminare – Masculin

16:00 – Finalele, festivitatea de premiere

Duminica 09 Decembrie LIGA EUROPEI

11:00 – Meciurile preliminare – Feminin

16:00 – Finalele, festivitatea de premiere

Afla mai multe despre: judoliga campionilorfr judo 

viewscnt
Articole similare