Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, în grupă cu Danemarca, Austria şi o echipă din Grupa 3 de calificare, în preliminariile CE-2022 de handbal feminin

România, în grupă cu Danemarca, Austria şi o echipă din Grupa 3 de calificare, în preliminariile CE-2022 de handbal feminin

Handbal

Comentarii

Echipa feminină de handbal a României va evolua în Grupa 2 a preliminariilor Campionatului European din 2022, alături de reprezentativele Danemarcei, Austriei şi a învingătoarei Grupei 3 de calificare.

În Grupa 3 de calificare pentru faza preliminară se află Israel, Insulele Feroe şi Finlanda.

România a fost în urna a doua valorică, alături de Germania, Serbia, Ungaria, Croaţia şi Polonia. Din prima urnă au făcut parte Olanda, Rusia, Franţa, Danemarca, Spania şi Suedia.

La turneul final sunt deja calificate Norvegia, deţinătoarea trofeului, Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, ţările gazdă.

Celelalte 12 locuri de la turneul final vor fi ocupate în urma preliminariilor. Obţin calificarea primele două clasate în cele şase grupe preliminare.

Primele două etape ale preliminariilor vor avea loc a 6/7 şi 9/10 octombrie. Restul partidelor se vor juca în martie şi aprilie 2022.

Afla mai multe despre: romaniahandbal 

viewscnt
Articole similare