Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Italia, scor 68-90, în preliminariile EuroBasket 2021, la turneul de la Riga. Cum arată clasamentul

România - Italia, scor 68-90, în preliminariile EuroBasket 2021, la turneul de la Riga. Cum arată clasamentul

Baschet

Comentarii

Naţionala de baschet feminin a României a fost învinsă vineri, la turneul de la Riga, de reprezentativa Italiei, scor 90-68 (51-31), în cea de-a treia partidă din grupa D preliminară a EuroBasket 2021.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Mărginean 17 puncte, Ghizilă 16, Pavel 15, pentru România, respectiv Penna 13, pentru Italia.

Tricolorele vor disputa a doua partidă din cadrul turneului, numit ”bulă epidemiologică” din cauza restricţiilor impuse de protocolul medical FIBA, duminică, de la ora 16.45, cu Danemarca.

Din lotul tricolor, antrenat de Ayhan Avci, absentează patru jucătoare de bază - Ashley Walker, Sonia Ursu, Claudia Cuici si Adina Stoiedin).

Până în prezent toate echipele din grupa D au disputat câte două partide, clasamentul înaintea turneului fiind Cehia (4 puncte), România 3, Italia 3 şi Danemarca 2.

La turneul final EuroBasket 2021 se vor califica învingătoarele din cele nouă grupe de calificare, precum şi cele mai bune cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

 

Afla mai multe despre: romaniabaschet 

viewscnt
Articole similare