Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Noua Zeelandă 0-0. ”Tricolorii” ratează calificare dintr-o grupă accesibilă

România - Noua Zeelandă 0-0. ”Tricolorii” ratează calificare dintr-o grupă accesibilă

Jocurile olimpice

Comentarii

Naţionala olimpică a României s-a făcut de râs în Japonia, după ce a ratat calificarea dintr-o grupă în care se aflau Coreea de Sud, Noua Zeelandă şi Honduras.

România - Noua Zeelandă 0-0

  • România: Aioani - Chindriş, Ghiţă, Grigore - Raţiu, M. Marin, Dulca, Fl. Ştefan - Florescu, Sîntean, Dobre
  • Rezerve: Popa - Paşcanu, Ganea, Ciobanu, V. Gheorghe, Deaconu, Sefer
  • Noua Zeelandă: Woud - Bell, Cacace, Champness, Elliot, Garbett, Just, Pijnaker, Stamenic, Stensness, Wood
  • Rezerve: Searle, Ingham, Lewis, McCowatt, Stangeer, Sutton, Waine

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 71. Raţiu primeşte o centrare în careu, însă lovitura sa de cap este parată de Woud în corner.

Min 60. Şansă imensă ratată de România! Un corner îl găseşte pe Marius Marin în careu, care trimite o lovitură de cap printre picioarele portarului, însă acesta salvează mingea de pe linie.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 37. Un corner îl găseşte pe acelaşi Wood la bara a doua, dar lovitura sa de cap este blocată, cu piciorul, de Aioani.

Min 31. Noua Zeelandă primeşte o lovitură liberă de la mare distanţă. Chris Wood execută şi trimite un şut violent, pe jos, pe care Aioani îl parează.

Min 11. Mare şansă pentru România! Florescu intră în careul advers, driblează şi trimite un şut puternic spre colţul scurt, parat în bară de portarul Woud.

Min 1. A început partida.


10:39 - Avem echipa de start a României! Mirel Rădoi a schimbat mai mulţi jucători din primul 11 faţă de înfrângerea cu Coreea de Sud, dar a păstrat acelaşi sistem, 3-4-3.


România are şansa de a ajunge în sferturile turneului final de la Jocurile Olimpice. În ultimul meci al grupei, cel decisiv, ”tricolorii” o înfruntă pe Noua Zeelandă. Cu toate echipele la egalitate de puncte, băieţii lui Mirel Rădoi au neapărată nevoie de o victorie pentru a avansa în fazele eliminatorii, din pricina golaverajului dezastruos.

Acesta se trage din umilinţa suferită de naţionala olimpică a României, 0-4 în faţa Coreei de Sud. Autogolul căpitanului Marin a dat startul unui meci dezastruos, înaintea cartonaşului roşu încasat de Ion Gheorghe. Însă, în ciuda rezultatului abject obţinut, ”tricolorii” încă au şansa de a se califica.

O victorie în faţa Noii Zeelande ar asigura locul în următoarea rundă. Însă, adeversara de marţi dimineaţa nu este una tocmai accesibilă. Băieţii conduşi de Danny Hay au învins tocmai Coreea de Sud în prima rundă a grupelor, înainte de a pierde, la limită, cu Honduras.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicenaţionala românieiromânia olimpiadăromânia noua zeelandă 

viewscnt
Articole similare