Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România nu-i sperie. Reacţii în Suedia după tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2020. Ce spune selecţionerul suedez

România nu-i sperie. Reacţii în Suedia după tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2020. Ce spune selecţionerul suedez
Comentarii

Suedezii sunt destul de optimişti după tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. ”Galben-albaştrii” nu văd însă România foarte periculoasă şi consideră că Spania şi Norvegia sunt cele mai dificile adversare. România a picat în grupa de preliminarii cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

Jurnaliştii suedezi ne-au trecut la categoria ”şi alţii” în momentul în care au analizat grupa din preliminariile EURO 2020: ”Nu, nu a fost tragerea de vis pentru echipa lui Janne Anderson. Pe lângă Spania, echipa Suediei va înfrunta cea mai puternică selecţionată a Norvegiei din 1929 încoace. În Grupa F se mai află România, Feroe şi Malta”, scriu cei de la Aftonbladet.se.

În schimb, selecţionerul Suediei consideră că România este o echipă dificilă. Janne Andersson susţine că Suedia trebuie să se califice dintr-o grupă foarte dificilă: ”Vom fi obligaţi să fim la cel mai înalt nivel. Spania este o naţională foarte puternică, aşa că va fi interesant să-i întâlnim. Norvegia este, de asemenea, captivantă cu Lasse Lagerback (n.r. selecţionerul Norvegiei) [...] Cred că România este, de asemenea, o naţională destul de puternică, care poate avea rezultate bune. Este o grupă dură”, a declarat Janne Andersson, selecţionerul Suediei.

Andreas Granqvist este însă optimist. Căpitanul naţionalei Suediei este convins că el şi colegii săi vor merge la EURO 2020, alături de Spania: ”Este interesant. Desigur, Spania este incredibil de dificilă, apoi avem în spatele nostru Novergia şi România (n.r. cele două au fost în urnele a treia şi a patra). Este o grupă interesantă, dar avem toate şansele să mergem mai departe. Ei (n.r. România) au probleme în deplasare, dar sunt foarte puternici acasă. Va fi un meci foarte greu la ei acasă, în România, dar ştiu că avem o echipă bună, i-am mai întâlnit înainte şi, dacă ne facem treaba, avem o bună şansă să câştigă”, a declarat Andreas Granqvist.

Afla mai multe despre: romaniasuediapreliminarii euro 2020granqvistjanne andersson 

viewscnt
Articole similare