Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România pierde în Georgia în etapa a 4-a din Rugby Europe Championship. 18 ani s-au făcut de la ultima victorie în Tbilisi

România pierde în Georgia în etapa a 4-a din Rugby Europe Championship. 18 ani s-au făcut de la ultima victorie în Tbilisi

Sporturi

Comentarii

Georgia conduce detaşat în clasamentul grupei cu 18 puncte, urmată de România cu 9 puncte. Portugalia este pe 3 cu 5 puncte, urmată de Rusia cu 4 puncte şi Spania cu 2 puncte.

Naţionala de rugby a României a pierdut în Georgia, scor 28-17, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Rugby Europe Championship, cu toate că naţionala noastră a jucat mai bine de o oră în superioritate numerică.

Georgia a marcat repede printr-un eseu de penalizare după care a rămas cu un om mai puţin pe teren după ce Şalva Mamukaşvili a primit direct cartonaş roşu. Pentru România au marcat eseu Andrei Gorcioaia şi Eugen Căpăţână. În final gazdele s-au impus la 11 puncte.

Din 2003, naţionala noastră nu s-a mai impus la Tbilisi. În 2017, România s-a impus cu 8-7 la Bucureşti. Georgia conduce cu 15-9 la întâlnirile directe cu România. Portugalia a învins Spania cu 43-28 în celălalt meci al etapei a 4-a din Rugby Europe Championship. Georgia conduce detaşat în clasamentul grupei cu 18 puncte, urmată de România cu 9 puncte. Portugalia este pe 3 cu 5 puncte, urmată de Rusia cu 4 puncte şi Spania cu 2 puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare