Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, prima medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ana Maria Popescu a luat argintul în proba de spadă după o finală dramatică

România, prima medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ana Maria Popescu a luat argintul în proba de spadă după o finală dramatică

Jocurile olimpice

Comentarii

Ana Maria Popescu a adus României prima medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, argintul, la spadă. Sportiva a pierdut la tuşa de aur, în faţa chinezoaicei Yiwen Sun.

Ana Maria Popescu, argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de argint în proba de spadă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La 36 de ani, sportiva noastră a pierdut în ultimul act în faţa chinezoaicei Yiwen Sun. La finalul celor trei reprize, scorul a fost 10-10, după ce Ana Maria Popescu a reuşit să egaleze cu trei secunde înainte de finalul timpului. 

În semifinale, Ana Maria Popescu a eliminat-o pe Katrina Lehis, cu 15 la 11, iar în sferturi trecuse de o altă sportivă din Estonia, Julia Beljajeva. 

Ana Maria Popescu a ratat al doilea titlu olimpic din carieră, după cel câştigat la precedenta ediţie, în 2016, cu echipa. Acum, La Tokyo, sportiva noastră a participat pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice. 

Afla mai multe despre: anamaria popescu 

viewscnt
Articole similare