Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U19 pierde în faţa Spaniei şi este foarte aproape să rateze calificarea la EURO 2020. Condiţie aproape imposibil de îndeplinit pentru tricolori

România U19 pierde în faţa Spaniei şi este foarte aproape să rateze calificarea la EURO 2020. Condiţie aproape imposibil de îndeplinit pentru tricolori

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal U19 a României a fost învinsă, cu 0-1 (0-1), de reprezentativa similară a Spaniei, în cea de-a doua partidă din cadrul grupei de calificare la Campionatul European din 2020.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Sainz Eguskiza, în minutul 11, după un şut plasat de la 11 metri de poartă, poziţie centrală, după o greşeală a defensivei tricolore. În primul meci al grupei, naţionala pregătită de Laurenţiu Roşu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida contra echipei organizatoare a turneului de calificare, Serbia. 

În aceeaşi grupă, Serbia a învins Lituania cu 8-0 şi sunt cu un pas de calificarea în Turul de Elită. Cu un asemenea golaveraj, România este obligată să o învingă pe Lituania, în ultima partidă a grupei, cu cel puţin 8 goluri diferenţă.

Lotul României U19 pentru turneul de calificare:

Portari: Răzvan Ducan (Campionii FC Argeş), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda Miercurea Ciuc)

Fundaşi: Alexandru Sîrbu (Dunărea Călăraşi), Tudor Telcean (Universitatea Cluj), Gabriele Boloca (Bologna/Italia), Andres Dumitrescu (FC Lugano/Elveţia),  Radu Drăguşin (Juventus Torino/Italia), Marius Savu (ACS Vediţa Coloneşti)

Mijlocaşi: Darius Ghindovean (MSV Duisburg/Germania), Salvatore Marrone (Dunărea Călăraşi), Aurel June (ACS Foresta Suceava), Cristian Dumitru (ACS Academica Clinceni), Alexandru Negrean (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), David Miculescu (UTA Arad), Călin Popescu (ASU Poli Timişoara), Damian Isac (UTA Arad), Loren Niţă (Hermannstadt)

Atacanţi: Luis Niţu (Universitatea Craiova), Leonard Mitruscsak (Plimob Sighetu Marmaţiei), Louis Munteanu (Viitorul Constanţa).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare