Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U21 - Croaţia U21 | Ultima şansă pentru ”tricolori” să evite o ruşine istorică

România U21 - Croaţia U21 | Ultima şansă pentru ”tricolori” să evite o ruşine istorică

Echipa națională

Comentarii

Fără şanse la sferturile Europeanului după eşecurile cu Spania şi Ucraina, ”tricolorii” lui Săndoi au acum alt obiectiv: să nu devină cea mai slabă generaţie din istoria fotbalului românesc. O victorie cu Croaţia n-ar înseamna doar consolare, ci şi o recăpătare a încrederii pentru cei mai apreciaţi puşti de la Farul, FCSB şi CFR Cluj.

Ultima impresie chiar contează

România U21 avea aşteptări mari înaintea turneului final pe care îl găzduieşte alături de Georgia. Dacă în faţa Spaniei (0-3), puţini se aşteptau la un rezultat pozitiv, cu Ucraina au fost speranţe mari înaintea meciului. ”Tricolorii” au dezamăgit. Nu doar că au pierdut (0-1), ci au fost dominaţi copios de adversari. Cu două înfrângeri, naţionala lui ”Săndoi” şi-a luat adio de la sferturi. Şi Croaţia este într-o situaţie similară. Echipa lui Dragan Skocici era cotată cu şansa a doua la calificare, după Spania, dar a ajuns în situaţia în care este eliminată matematic înaintea ultimului meci din grupă. Croaţia a pierdut cu Ucraina (0-2), apoi cu Spania (0-1). 

”Tricolorii” sunt în faţa unei performanţe negative istorice. O înfrângere la zero, la fel ca în primele meciuri, ar face ca România să devină prima ţară gazdă din istoria Euro U21 care nu marchează şi pierde toate meciurile. Certat de Marica, Săndoi se va conforma reproşurilor şi îi va trimite în teren pe Borza şi Mazilu. Târnovanu, Pantea şi Popescu de la FCSB vor juca şi ei din primul minut. Pe hârtie, România va alinia un prim ”11” ultraofensiv, ceea ce ne face să ne aşteptăm la un meci deschis. 1.82 este cota la Betano pentru ”peste 2.5 goluri” şi 1.65 pentru ca ambele să marcheaze. O victorie a României ar fi o surpriză pentru bookmakeri (cotă 3.25).

Aşteptări mari de la Louis Munteanu

Cu Spania şi Ucraina, Louis Munteanu a fost ca şi inexistent. Cu Croaţia, va avea ultima şansă să îi impresioneze pe scouterii de la Euro U21. Atacantul pe care Fiorentina va încerca să îl vândă, în această vară, era cotat cu cele mai mari şanse să devină golgheterul ”tricolorilor” la turneul final. Atâta timp cât România n-a dat gol, Louis Munteanu încă mai poate ajunge cel mai bun marcator din echipă. 3.75 este cota la Betano pentru un gol înscris în poarta croaţilor de omul care a adus titlul Farului în Superligă. 

Echipe probabile:

  • România U21: Târnovanu - Pantea, Racoviţan, Dican, Borza - Albu, Lixandru - Mazilu, Munteanu, Popescu - Bârligea
  • Croaţia U21: Kotarski - Sigur, Franjic, Perkovic, Colina - Bulat, Prsir, Kacavenda - Baturina - Beljo, Frigan

Afla mai multe despre: romania u21romania croatia u21pariuri euro u21 

viewscnt
Articole similare