Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Ungaria, la CM de handbal 2019. Cum vor adversarele să o anihileze pe Neagu: "E aproape imposibil s-o scoţi din joc, dar vom încerca să-i facem asta"

România - Ungaria, la CM de handbal 2019. Cum vor adversarele să o anihileze pe Neagu: "E aproape imposibil s-o scoţi din joc, dar vom încerca să-i facem asta"

CM Handbal

Comentarii

Selectionerul Ungariei, Kim Rasmussen, a prefaţat partida decisivă cu România, de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Fostul antrenor de la CSM Bucureşti a mărturisit că nu are o soluţie prin care să o blocheze pe cea mai bună handbalistă a lumii, însă a precizat că le-a transmis jucătoarelor sale să încerce să o streseze pe Cristina Neagu.

"Nu mă aşteptam să fim calificaţi înaintea meciului. Am respectat mult grupa aceasta. Ştiam că Spania va fi bună, pe ambele faze. Muntenegru e mereu puternică, iar România cu Neagu şi cu Pintea în echipă...nu ştii niciodată ce s-ar putea întâmpla. Nu m-am aşteptat la nimic şi am vrut să iau meciurile pe rând. 

Meciul de azi va fi cu multă încărcătură emoţională. Va câştiga cine-şi va controla emoţiile, cine va avea noroc, cine va fi cu un pas în faţa celuilalt.

România are două jucătoare cu care poate câştiga orice meci vrea. Şi noi avem atuurile noastre cu care-i putem face rău naţionalei României. Va trebui să vedem cine e cel mai deştept şi cine ştie să-şi folosească mai bine calităţile.

E aproape imposibil să o scoţi pe Neagu din joc. Trebuie să accepţi că va da pase, că va marca, dar trebuie să vedem dacă o putem stresa puţin şi să vedem dacă meciul poate fi decis de alţii decât ea.

Cu cât ne focusăm mai mult pe Neagu, cu atât celelalte vor avea mai mult spaţiu.

În timpul jocului eu mă voi adapta şi voi corecta şi vom încerca să nu lăsăm ca mingea să ajungă la jucătoarele care nu sunt atât de puternice în naţionala României. Aşa că, las-o pe Neagu să-şi înscrie golurile, dar ai grijă ca altele să nu o facă", a declarat Kim Rasmussen pentru Telekom Sport.

România - Ungaria, de la 12:00, la CM de handbal feminin

Tricolorele îşi joacă, vineri, de la 12:00, ultima şansă la calificarea în grupele principalele. Singura variantă pentru România este o victorie contra Ungariei. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: rasmussen 

viewscnt
Articole similare