Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România va merge fără Cristina Neagu la Campionatul Mondial! Lotul tricolorelor pentru turneul final din Spania

România va merge fără Cristina Neagu la Campionatul Mondial! Lotul tricolorelor pentru turneul final din Spania

Handbal

Comentarii

Federaţia Română de Handbal a anunţat, luni, lotul de 21 de jucătoare convocat de antrenorul Adrian Vasile în vederea pregătirii şi participării la CM din Spania. Reunirea are loc pe 23 noiembrie, iar pe listă se află şi pivotul Crina Pintea, revenită după o accidentare gravă.

Lotul convocat de Adrian Vasile este format din jucătoarele: portari - Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă; jucătoare de câmp - Bianca Bazaliu, Oana Borş, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Cristina laslo, Laura Moisă, Lorena Ostase, Crina Pintea, Anca Polocoşer, Andreea Popa, Andreea Rotaru, Ana Maria Savu, Alexandra Subţirică, Ana Maria Tănăsie, Sorina Tîrcă şi Mădălina Zamfirescu.

Reunirea va avea loc pe 23 noiembrie, la Bucureşti, iar de Ziua Naţională, pe 1 decembrie, delegaţia României va pleca spre Spania.

România va merge fără Cristina Neagu la Campionatul Mondial

Din lotul României nu face parte căpitanul Cristina Neagu, care a anunţat că ia o pauză de la echipa naţională, după ratarea calificării la JO de la Tokyo. Neagu nu este accidentată, doar că preferă să se protejeze după repetatele accidentări pe care le-a avut, astfel România va merge la Campionatul Mondial fără cea mai bună jucătoare.

Forul internaţional de handbal (IHF) a anunţat că toţi participanţii la Campionatul Mondial feminin, care debutează pe 1 decembrie, trebuie să fie vaccinaţi anti-COVID-19 sau să facă dovada trecerii prin boală, iar la sosire trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

România va evolua în grupa C, cu reprezentativele Norvegiei, Kazakhstan şi Iran, la Castello. Tricolorele vor debuta pe 3 decembrie, cu Iran. Va fi primul Campionat Mondial cu 32 de echipe. Campioana mondială en-titre este Olanda.

Afla mai multe despre: românia-handbal-cristina neagu 

viewscnt
Articole similare