Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românii care vor încerca să traverseze Oceanul Atlantic au plecat către La Gomera

Românii care vor încerca să traverseze Oceanul Atlantic au plecat către La Gomera

Diverse

Comentarii

Atlantic4, prima echipă de români care va traversa Oceanul Atlantic într-o ambarcaţiune cu vâsle, a plecat luni din Aeroportul Otopeni către La Gomera (Spania), locul de unde se va da startul celei mai grele curse de canotaj din lume, "Talisker Whisky Atlantic Challenge", pe 12 decembrie 2017.

Echipa este formată din Andrei Roşu, Vasile Oşean, Ionuţ Olteanu şi Marius Alexe şi va petrece următoarele două săptămâni făcând ultimele pregătiri şi antrenamente înainte de start.

Scopul pentru care cei patru români vor încerca să traverseze Oceanul Atlanic vâslind este să susţină îndeplinirea unei cauze sociale: completarea fondurilor necesare realizării unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare.

Suma pe care echipa intenţionează să o strângă pentru centru este de 500.000 de lei, iar până acum s-au strâns 117.231 de lei. Toţi cei care vor să fie alături de echipă sunt încurajaţi să doneze doi euro către fundaţia Casa Speranţei, printr-un SMS la 8844 cu mesajul "optimism".

Afla mai multe despre: oceanul atlanticla gomeraspania 

viewscnt
Articole similare