Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românii de la Ludogoreţ au aflat numele noului antrenor. Campioana Bulgariei va fi pregătită de un nume uriaş din fotbalul sud-american

Românii de la Ludogoreţ au aflat numele noului antrenor. Campioana Bulgariei va fi pregătită de un nume uriaş din fotbalul sud-americangalerie foto
Comentarii

După ce l-a adus pe Dragoş Grigore, Ludogoreţ Razgrad continuă să se întărească pentru viitorul sezon. Campioana Bulgariei şi-a anunţat şi numele noului antrenor.

Românii Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore vor fi pregătiţi în următorul sezon de Paulo Autuori. În cariera sa de antrenor, începută în urmă cu 43 de ani, brazilianul a cucerit de două ori Copa Libertadores (1997, 2005), Campionatul Mondial al cluburilor (2005), de două ori campionatul din Peru (2001, 2002) şi campionatul Braziliei (1995).

Paulo Autuori a pregătit cele mai importante echipe din Brazilia, printre care Santos, Botafogo, Flamengo, Sao Paulo sau Cruzeiro. În Europa, cel mai cunoscut club antrenat de Autuori a fost Benfica Lisabona, în sezonul 1996/1997.

Afla mai multe despre: dragos grigoreludogoretrazgradbulgariabotafogoflamengobenficalisabona 

viewscnt
Articole similare