Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Românii sunt de partea lui Halep”. Presa internaţională remarcă suportul fanilor români pentru Simona, în duelul cu Bianca

”Românii sunt de partea lui Halep”. Presa internaţională remarcă suportul fanilor români pentru Simona, în duelul cu Bianca

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep - Bianca Andreescu pare un meci de vis pentru români. Partida de la Shenzhen, din Turneul Campioanelor este spectaculoasă, atât ca nivel de joc, cât şi ca suport al fanilor.

Presa europeană şi americană remarcă suportul asigurat de vocalii suporteri români de la Shenzhen pentru Simona Halep: ”Dorinţa lor este clară! Simona e regina României” subliniază un jurnalist belgian prezent la meciul dintre Halep şi Andreescu.

Dincolo de spectacolul asigurat de cele două campioane pe teren, fanii români asigură de multe ori fundalul sonor al partidei din China. Scandările ”Simona, Simona!” domină arena din Shenzhen, iar presa americană remarcă de asemenea acest detaliu: ”Românii au clar o favorită. Chiar dacă Bianca are aceleaşi origini, Simona este favorita suporterilor români care s-au deplasat la meci” scrie şi Patrick McDougie, jurnalist american.

Afla mai multe despre: simona halepbianca andreescu 

viewscnt
Articole similare