Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care depinde de Unai Emery! E gata de marele pas spre Premier League după un sezon impresionant: "Seamănă cu Ozil!"

Românul care depinde de Unai Emery! E gata de marele pas spre Premier League după un sezon impresionant: "Seamănă cu Ozil!"

Stranieri

Comentarii

Arsenal a intrat într-o nouă eră în această vară, după ce Arsene Wenger i-a părăsit pe tunari după 22 de ani, iar echipa a fost preluată de spaniolul Unai Emery.

Dincolo de ceea ce fostul tehnician al lui PSG poate aduce la Arsenal din punct de vedere tactic şi de transferurile vizate, fanii tunarilor se întreabă şi în ce măsură Emery va continua "tradiţia" impusă de Wenger şi de a promova jucători din propria pepinieră.

Iar de răspunsul acestei întrebari depinde în mare măsură viitorul unuia dintre cei mai promiţători jucători români. Este vorba de mijlocaşul Vlad Dragomir (19 ani), care în ultimul sezon a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei U23 a tunarilor.

Transferat de Arsenal în 2015, de la Poli Timişoara, Dragomir a avut în mai multe rânduri să se antreneze cu echipa mare a tunarilor, iar Wenger l-a luat în lot pentru câteva meciuri din Europa League. Nu a apucat să debute, dar senzaţia generală era că acest moment se apropia cu paşi mari. Plecarea lui Wenger schimbă uşor datele problemei, însă presa din Anglia îl vede în continuare pe Dragomir un jucător care poate intra în echipa de seniori şi în mandatul lui Emery.

"Vlad Dragomir era căpitanul echipei U16 a României când a fost scoutat de Arsenal în 2015. Dragomir e un mijlocaş versatil, foarte confortabil pe ambele flancuri, dar şi în centrul liniei mediene.

Mijlocaşul stângaşi a e comparat adesea cu Ozili şi Wilshere pentru modul în care se deplasează şi abilitatea de a pasa. Are o viziune excelentă ce îi permite să trimită baloane peste apărare sau să scape spre poartă. Iar efortul depus când nu are mingea este de asemenea la nivel înalt.

Dragomir ştie că are nevoie de multă forţă pentru a reuşi în fotbalul din Anglia, dar şi să îşi îmbunătăţească concentrarea în faţa porţii [...]

Emery a vorbit la superlativ despre Ozil precizând că e un jucător talentat şi vital pentru Arsenal. Ne putem aştepta ca Emery să-l cheme pe Dragomir să se antreneze cu prima echipă şi să înveţe de la jucători talentaţi precum Ozil şi Wilshere"
, notează Sportskeeda.com.

Afla mai multe despre: emeryvlad dragomirarsenal 

viewscnt
Articole similare