Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care l-a antrenat pe Arda Turan vorbeşte despre interesul lui FCSB: „Nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu el. Am citit de un scandal” | VIDEO

Românul care l-a antrenat pe Arda Turan vorbeşte despre interesul lui FCSB: „Nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu el. Am citit de un scandal” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Arda Turan (33 de ani) a debutat la echipa de seniori a lui Galatasaray în 2005, sub comanda lui Gheorghe Hagi. Din staff-ul tehnic al „Regelui” făcea parte atunci şi Gabi Balint. Fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni a rămas şi el surprins să afle că playmakerul turc ar putea ajunge la FCSB.

Arda Turan e în căutarea unei echipe după ce şi-a terminat împrumutul de la Barcelona la Istanbul BB. În presa din Turcia au apărut zvonuri care spun că mijlocaşul este în negocieri cu FCSB.

Arda Turan, în negocieri cu FCSB

Deşi are în CV echipe precum Barca sau Atletico Madrid, Arda Turan e departe de forma care l-a consacrat. Viaţa extrasportivă i-a dăunat extrem de mult. În cei doi ani petrecuţi la Istanbul BB s-a ales şi cu o condamnare de aproximativ trei ani, cu suspendare.

„Nu ştiu, nici nu mai ştiu ce se întâmplă cu Arda Turan. Ştiu că a fost promovat de Gică Hagi, când eram şi eu antrenor secund la Galatasaray, era un tânăr care promitea mult atunci şi ca dovadă, a şi confirmat.

Acum, în ultimul timp, nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu el. Din ce am citit, am citit de un scandal pe care l-a avut anul trecut parcă acolo. Nu ştiu, e greu să-l plăteşti. Bănuiesc că încă la nivelul lui contractul e destul de mare şi nu ştiu dacă îşi poate permite o echipă românească să-i plătească bani foarte mulţi”, a declarat Gabi Balint.

Dorit de FCSB, Arda Turan a fost condamnat la închisoare 

Arda Turan a fost condamnat la închisoare cu suspendare deoarece l-a bătut pe cântăreţul Berkay Sahin, după ce a intrat în conflict cu acesta într-un club în anul 2018.

Mai mult, mijlocaşul i-a făcut şi avansuri soţiei lui Sahin. Artistul a mers la spital pentru a fi operat, dar a fost urmat acolo de Turan, care a venit însoţit de prieteni pentru a regla conturile. 

Turan a intrat în sala în care se afla internat Sahin şi a scos un pistol pentru care nu avea licenţă. Fotbalistul s-a scuzat, spunând că nu ştia că era vorba despre soţia cântăreţului şi i-a dat arma, pentru a îl ucide, ca pedeapsă pentru gestul său.

Arda Turan a fost acuzat de folosire de arme de foc, deţinere de arme de foc fără licenţă şi vătămare corporală. 

Afla mai multe despre: arda turanfcsbbalintbarcelona 

viewscnt
Articole similare