Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care spune că va merge să-l viziteze pe Iker Casillas, după ce portarul a suferit un infarct: ”Am făcut o prietenie foarte bună cu el”

Românul care spune că va merge să-l viziteze pe Iker Casillas, după ce portarul a suferit un infarct: ”Am făcut o prietenie foarte bună cu el”

Special

Comentarii

Gică Craioveanu spune că s-a întristat foarte mult în momentul în care a primit vestea că Iker Casillas a suferit un infarct. Portarul lui FC Porto a fost operat şi se află în afara oricărui pericol.

Miercuri, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic în timp ce se afla la antrenamentele lui FC Porto. Goalkeeper-ul în vârstă de 37 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală şi acum se află în afara oricărui pericol.

Gică Craioveanu spune că a fost afectat de această veste, mai ales că este prieten cu Iker Casillas. Fostul internaţional român susţine că-l va vizita în momentul în care portarul va ajunge acasă, la Madrid:

”Foarte mare tristeţe, am postat şi pe Facebook. Este un băiat deosebit, are un caracter foarte frumos şi, deşi sper să nu fie cazul, poate va trebui să lase fotbalul. Iker are 37 de ani spre 38 şi este foarte greu să se refacă. Îmi pare foarte rău, pentru că este o legendă, o emblemă a Madridului, a fotbalului modern.

Stăteam în aceeaşi zonă. Avea casa la 50 de metri faţă de mine, la Madrid şi am legat o prietenie foarte bună şi îmi pare foarte rău. (Întrebat dacă-l va vizita) Fără discuţii. Mâine, când mă întorc la Madrid, o să îl vizitez, dacă vine la Madrid”, a declarat Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: gica craioveanuiker casillas 

viewscnt
Articole similare