Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul la care Cristiano Ronaldo s-a dus şi i-a mulţumit: ”Stăteam lângă mama lui şi eram foarte mândru”. Starul lui Juventus, plin de recunoştinţă

Românul la care Cristiano Ronaldo s-a dus şi i-a mulţumit: ”Stăteam lângă mama lui şi eram foarte mândru”. Starul lui Juventus, plin de recunoştinţă

Special

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi români din lumea fotbalului spune că Cristiano Ronaldo n-a uitat de unde a plecat şi i-a mulţumit pentru susţinerea pe care i-a oferit-o când încă nu împlinise vârsta majoratului. Cu modestie, Laszlo Boloni susţine că el doar l-a îndrumat pe Ronaldo, nu l-a format.

Pentru Loţi Boloni, unul dintre cele mai mari motive de mândrie este că l-a promovat pe Cristiano Ronaldo la seniorii lui Sporting Lisabona şi a pus astfel umărul la o carieră ce avea să fie fabuloasă. Starul lui Juventus era atunci doar un adolescent foarte talentat, care făcea spectacol la echipa secundă. Boloni l-a remarcat, l-a promovat la seniori şi i-a oferit toată încrederea. 

Loţi Boloni, românul căruia Cristiano Ronaldo i-a mulţumit pentru rolul pe care l-a avut în cariera sa

Laszlo Boloni şi Cristiano Ronaldo au rămas în relaţii bune, deşi portughezul a intrat între timp în galeria celor mai buni jucători din istoria fotbalului. Boloni a fost invitat şi la primul Balon de Aur pe care Cristiano Ronaldo l-a câştigat, în semn de recunoştinţă pentru rolul pe care antrenorul român l-a avut în cariera sa.
Într-un interviu pentru mandiner.hu, Boloni susţine că inclusiv mama lui Cristiano Ronaldo a ţinut să-i mulţumească pentru felul în care a avut grijă de fiul ei: 
”Nu, nu l-am creeat eu pe Ronaldo, doar i-am dat sfaturi bune într-un moment bun. L-am condus în direcţia corectă. Ronaldo şi mama lui mi-au mulţumit în faţă de două ori. Prima dată la Madeira, când juca la Sporting şi a doua oară la Paris, când a câştigat Balonul de Aur. Stăteam lângă mama lui şi eram foarte mândru”, a dezvăluit Laszlo Boloni pentru mandiner.hu.

Boloni, românul căruia Ronaldo a ţinut să-i mulţumească: ”Ştiam că o să fie un jucător bun”

Ladislau Boloni l-a remarcat pe Ronaldo la un meci al echipei de tineret a lui Sporting. Acea partidă a fost suficientă pentru el pentru a-şi da seama ce fel de jucător este Ronaldo:
”Am fost să văd echipa de tineret şi l-am rugat să vină la prima echipă, deoarece avea o foarte bună condiţie fizică, era foarte rapid şi avea calităţi tehnice extraordinare. Când l-am văzut în acţiune, am decis să nu se mai întoarcă să joace pentr echipa de tineret. Juca şi se purta cu foarte multă maturitate”, povestea Boloni într-un interviu pentru Marca, în luna aprilie a acestui an.
”Nu ştiam că va ajunge cel mai bun jucător din lume, dar ştiam că, dacă este ferit de accidentări, va devenit un foarte bun jucător”, a mai spus Boloni. 
Un alt motiv pentru care Cristiano Ronaldo avea să-i mulţumească lui Boloni este că i-a schimbat poziţia în teren: ”La echipa de tineret juca număr 9, dar am decis să-l joc ”aripă” dreapta, deoarece era tânăr şi avea doar 60 de kilograme, aşa că era dificil pentru el să ţină mingea când avea în spate un fundaş de 100 de kilograme”. 

 

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare