Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar a încheiat prematur înţelegerea cu Perugia. "Şi-a dorit să se întoarcă în România, unde pandemia i-a afectat familia"

Romario Benzar a încheiat prematur înţelegerea cu Perugia. "Şi-a dorit să se întoarcă în România, unde pandemia i-a afectat familia"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta român Romario Benzar şi-a reziliat contractul cu Perugia şi s-a întors în România, unde, conform presei din Italia, membrii ai familiei sale ar fi afectaţi de noul coronavirus.

Romario Benzar (28 de ani) a fost împrumutat de Lecce la Perugia, însă antrenorul Serse Cosmi nu a fost deloc impresionat de randamentul jucătorului român. În consecinţă, l-a folosit doar în patru meciuri, adunând puţin peste o oră de joc.

În cea mai grea perioadă a Perugiei din acest sezon, cu cinci meciuri consecutive fără victorie, ce a condus-o în zona retrogradării, Romario Benzar a părăsit echipa din motive personale. Conform site-ului UmbriaTV, fotbalistul român a ţinut să se întoarcă în România, îngrijorat de starea de sănătate a familiei sale. 

"Se pare că fotbalistul şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în ţara sa din cauza Stării de Urgenţă pricinuită de noul coronaviurs, care i-ar fi afectat unii dintre cei mai apropiaţi membri ai familiei sale", au scris italienii de la Umbria TV.

Antrenorul Serse Cosmi programase o conferinţă de presă online în care să lămurească situaţia, însă totul a fost anulat cu doar o oră să înceapă, fără prea multe explicaţii.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare