Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar, pus pe lista de transferuri de Lecce! Fotbalistul a primit lovitura decisivă la şase luni de la transfer

Romario Benzar, pus pe lista de transferuri de Lecce! Fotbalistul a primit lovitura decisivă la şase luni de la transfer

Stranieri

Comentarii

Romario Benzar (27 de ani) nu a reuşit să se adapteze în Serie A, la Lecce, şi a fost pus pe lista de transferuri a echipei, după transferul unui nou fundaş dreapta, Giulio Donati, fost fotbalist la Mainz, Bayer Leverkusen sau Inter.

Fotbalistul român a reprezentat cel mai costisitor transfer al verii pentru Lecce, care a trimis în conturile celor de la FCSB suma de 2 milioane de euro. Totuşi, la jumătate de an de la transfer, Benzar nu mai e dorit la Lecce. 

Pianetalecce.it scrie că fotbalistul nu doar că a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Bologna, ci a fost pus şi pe lista de transferuri a clubului, alături de Giannelli Imbula. 

Din păcate pentru cariera sa, Benzar a jucat doar 97 de minute în Serie A, la Lecce, şi 58 de partide în Cupa Italiei, meci în care a fost primul schimbat. 

60 de meciuri a jucat Romario Benzar în tricoul FCSB, în perioada 2017-2019

15 selecţii are Benzar în naţionala României

Afla mai multe despre: lecceromario benzarbenzar transfer 

viewscnt
Articole similare