Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar se alătură, astăzi, noii sale formaţii! Va fi antrenat de italianul Serse Cosmi

Romario Benzar se alătură, astăzi, noii sale formaţii! Va fi antrenat de italianul Serse Cosmi

Serie A

Comentarii

Internaţionalul român, Romario Benzar, este aşteptat, astăzi, la Perugia, să se alăture lotului antrenat de tehnicianul italian Serse Cosmi (61 de ani). Fostul jucător de la Viitorul, FCSB şi Lecce va fi coleg cu un alt jucător român.

Aventura lui Romario Benzar la Lecce s-a încheiat după doar şase luni. Timp în care nu a reuşit să se impună în garnitura unei formaţii care se luptă pentru evitarea retrogradării în Serie A. Italienii îl consideră pe român unul dintre cele mai eşuate transferuri realizate de gruparea din Salento, din ultimii ani. Lecce plătise celor de la FCSB două milioane de euro.

După mai multe oferte venite dinspre România şi Italia, Romario Benzar a preferat să rămână în Peninsulă. Nu se simte pregătit să se întoarcă acasă înfrânt, aşa că s-a înţeles cu Perugia şi vrea să-şi ajute echipa în tentativa de promovare în Serie A. Fotbalistul român va juca sub formă de împrumut, de la Lecce şi, conform presei din Italia, este aşteptat să se alăture echipei chiar astăzi.

În acest moment, Perugia este pe locul 10, cu 27 de puncte, la unul distanţă de zona locurilor care asigură prezenţa în play-off-ul ce duce în Serie A. Acolo, Perugia s-ar duela cu formaţii precum Crotone, Entella, Chievo sau Frosinone.

  • Cota de piaţa a lui Benzar, conform Transfermarket, este de 1.8 milioane de euro.
  • 700.000 de euro a plătit FCSB celor de la Viitorul, în schimbul lui.
  • 19 meciuri are Benzar pentru echipa naţională a României

Afla mai multe despre: benzarlecce 

viewscnt
Articole similare