Experiențe împreună.
You are here:

Romelu Lukaku a donat şi el! Suma oferită de atacantul lui Inter pentru un spital din Milano

Romelu Lukaku a donat şi el! Suma oferită de atacantul lui Inter pentru un spital din Milano

Inter Milano

Comentarii

Romelu Lukaku a intrat în rândul celorlalţi oameni de fotbal care contribuie cum pot la lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Romelu Lukaku, atacantul lui Inter Milano, a donat 100.000 euro Spitalului San Raffaele din Milano, anunţă Corriere dello Sport. 

''În acest moment delicat trebuie să rămânem uniţi şi trebuie să rămânem acasă. Italia este o ţară incredibilă care a făcut multe lucruri bune pentru mine şi familia mea.  De aceea, vreau să ajut aceasta ţară şi fac o donaţie''.  Belgianul îi îndeamnă şi pe alţii să facă la fel: ''Şi tu, dacă poti ajuta spitalele, ar fi un lucru bun. Suntem uniţi şi forţă tuturor'', este mesajul  transmis de belgian pe o reţea de socializare. 

Lukaku a ajuns în vara trecută la Inter, fiind transferat de la Manchester United. Belgianul s-a dovedit un adevărat "monstru" pentru echipa lui Antonio Conte, marcând 23 de goluri până în acest moment. Lukaku este cotat la 85 de milioane de euro

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe