Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romelu Lukaku, absent din naţionala Belgiei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022! Cu cine l-a înlocuit Roberto Martinez

Romelu Lukaku, absent din naţionala Belgiei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022! Cu cine l-a înlocuit Roberto Martinez
Comentarii

Atacantul Romelu Lukaku este accidentat la gleznă şi nu este disponibil pentru meciurile naţionalei Belgiei din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, cu Estonia (11 noiembrie) şi Ţara Galilor (16 noiembrie).

Pentru a suplini absenţa lui Lukaku, selecţionerul Roberto Martinez i-a convocat pe Divock Origi (Liverpool), Christian Benteke (Crystal Palace) şi Dante Vanzeir (Union). În schimb, din lotul Belgiei face parte mijlocaşul Eden Hazard.

Belgia are nevoie de un singur punct în aceste două meciuri pentru a-şi asigura calificarea la Cupa Mondială.

Agentul lui Lukaku dezvăluie la ce echipă vrea să joace starul belgian

Romelu Lukaku vrea să joace la Real Madrid. Cel puţin aşa anunţă unul dintre agenţii săi.

115 milioane de euro a plătit Chelsea pentru a-l achiziţiona pe Romelu Lukaku de la Internazionale Milano. Super atacantul belgian este unul dintre cei mai buni marcatori din lume, iar agentul său confirmă că Lukaku şi-a dorit foarte mult să revină la Chelsea: ”În ultimul său sezon la United, Romelu şi-a dorit încă de pe atunci să meargă la Chelsea. Avea acest club în gând” a explicat Federico Pastorello.

Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, Pastorello susţine că şi Real Madrid este un club la care Lukaku vrea să joace: ”El se gândea la Real Madrid, trebuie să admit asta. Este un vis pentru el atunci când vine vorba despre cariera sa” a adăugat impresarul fotbalistului. Totuşi, pentru Lukaku va fi greu să ajungă în perioada următoare pe Bernabeu. Obiectivele grupării blanco pentru vara viitoare par clare: Kylian Mbappe şi Erling Braut Haaland.

Ajuns la 28 de ani, Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea până în 2026. El este cotat în prezent la 100 de milioane de euro. Masivul atacant de 1.91m a jucat în cariera sa pentru Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion, Inter Milano, Everton sau Manchester United. El are 116 goluri marcate în Premier League, 47 de goluri în Serie A şi 33 de goluri în Belgia. La echipa naţională, Lukaku a înscris 68 de goluri în 101 meciuri.

Afla mai multe despre: lukaku-beligia-campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare