Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romelu Lukaku, criticat dur în Anglia după meciul în care a atins mingea doar de 7 ori: "Mă ascund pe teren"

Romelu Lukaku, criticat dur în Anglia după meciul în care a atins mingea doar de 7 ori: "Mă ascund pe teren"

Campionate

Comentarii

Romelu Lukaku a avut o prestaţie dezastruoasă în cea mai recentă partidă de campionat pentru Chelsea.

În etapa din weekend, a 26-a din Premier League, Chelsea a învis-o la limită pe Crystal Palace, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de marocanul Hakim Ziyech, în minutul 89.

Romelu Lukaku a fost integralist, dar acest aspect mai mult a înrăutăţit lucrurile pentru atacantul belgian.

Adus cu mare entuziasm vara trecută pe Stamford Bridge, de la Inter Milano, unde a devenit campion în Serie A, Lukaku nu se simte deloc bine la formaţia londoneză.

Romelu Lukaku, criticat dur în Anglia după meciul în care a atins mingea doar de 7 ori

Belgianul care a costat-o pe Chelsea 113 milioane de euro, conform platformei de specialitate transfermarkt.com, a atins doar de şapte ori mingea în cele 94 de minute de joc în meciul cu Crystal Palace.

Este cea mai ruşinoasă cifră în Premier League de când se colectează acest tip de date statistice, începând cu anul 2003, transmit specialiştii de la Opta.

 

Prestaţia absolut jenantă a lui Lukaku l-a scos din sărite pe Chris Sutton, care a răbufnit la adresa fotbalistului de 28 de ani. Fostul atacant englez l-a criticat dur pe belgian.

"În 1999, am devenit cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea. S-au plătit pentru mine 10 milioane de lire şi nu am reuşit să conving. După un singur sezon în albastru, am fost vândut.

Dar dacă aş fi terminat o partidă cu doar şapte atingeri de minge, aş fi fost atât de ruşinat încât nu m-aş fi întors în vestiar. Pentru un atacant care joacă 90 de minute, să aibă o asemenea statistică... înseamnă un singur lucru: 'Mă ascund pe teren'.

Nu există niciun alibi, nu te poţi plânge că nu ai fost jucat de coechipieri, că nu ai fost pus în valoare când atingi mingea de doar şapte ori. Mişcă-te mai mult, vino la combinaţii, e imposibil ca ceilalţi colegi să te ignore", a spus Sutton, potrivit Daily Mail.

Afla mai multe despre: lukakuchelsea 

viewscnt
Articole similare