Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romelu Lukaku, dorit la Manchester City. Atacantul celor de la Inter este pe lista lui Pep Guardiola ca înlocuitor al lui Aguero

Romelu Lukaku, dorit la Manchester City. Atacantul celor de la Inter este pe lista lui Pep Guardiola ca înlocuitor al lui Aguero

Transferuri

Comentarii

Manchester City îşi doreşte un înlocuitor pentru Sergio Aguero, iar Pep Guardiola în are pe listă pe Lukaku, atacantul celor de la Inter.

Romelu Lukaku dorit înapoi la Manchester

Manchester City se pregăteşte de o despărţire dureroasă, deoarece contractul lui Aguero (32 de ani) urmează să expire în această vară. Argentinianul este golgheter-ul all time al grupării de pe Etihad, însă, "cetăţenii" nu par să îl mai aibă pe Sergio în planurile pentru următorul sezon, aceştia bazându-se deja mai mul pe serviciile lui Jesus (23 de ani). 

Cu toate că atacantul brazilian, este un jucător tânăr şi cu potenţial, Gabriel nu l-a impresionat foarte mult pe Pep, în cât să se bazeze 100% pe el. Guardiola şi-a îndreptat atenţia între timp, spre Romelu Lukaku (27 de ani), starul celor de la Inter, care este într-o formă excelentă sub comanda lui Conte.

Antrenorul celor de la City, a arătat deja faptul că nu se gândeşte la Jesus ca o variantă sigură, iar în partida pierdută în faţa celor de la Liverpool cu scor 4-1, Pep l-a folosit pe Raheem Sterling în centrul atacului, englezul fiind obişnuit să evolueze în bandă.

Potrivit celor de la The Athletic, Guardiola îşi doreşte acum un atacant de careu care este obişnuit să evolueze în Premier League. Belgianul are 20 de goluri marcate în acest sezon pentru Inter şi de la venirea sa pe Giuseppe Meazza în 2019, Lukaku a reuşit să înscrie 54 de goluri în 78 de apariţii. Romelu a fost transferat de la Manchester United pentru suma de 74 milioane de euro, iar "diavolii roşii" l-au cumpărat de la Everton în 2017, pentru 84.5 milioane de euro.

Romelu Lukaku a mai evoluat în Premier League, la Chelsea, West Bromwich Albion, Everton şi Manchester United. Atacantul belgian a marcat 306 de goluri în 591 de apariţii, în cariera sa pentru cluburi şi echipa naţională.

Pe lista celor de la Manchester City, mai este şi Erling Haaland (20 de ani), care în acest moment este unul dintre cei mai în formă atacanţi din Europa şi care marchează goluri pe bandă rulantă pentru Borussia Dortmund. Norvegianul este cotat la 100 milioane de euro şi a înscris 38 de goluri în 40 de partide pentru echipa din Bundesliga.

Romelu Lukaku este evaluat la 90 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: lukaku pep guardiola aguero 

viewscnt
Articole similare