Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romeo Surdu şi-a găsit echipă! Căutările pe LinkedIn au avut succes pentru fostul atacant al FCSB-ului: "Suntem încântaţi să anunţăm transferul"

Romeo Surdu şi-a găsit echipă! Căutările pe LinkedIn au avut succes pentru fostul atacant al FCSB-ului: "Suntem încântaţi să anunţăm transferul"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Romeo Surdu a semnat un contract valabil un an cu echipa Steagu Roşu Braşov, din liga a treia.

Rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de SSC Farul Constanţa, Romeo Surdu a stârnit amuzamentul tuturor, după ce şi-a căutat echipă pe site-ul LinkedIn, o platformă orientată pe business şi angajări. "Jucător liber. Joc pe toate poziţiile în atac", a precizat fotbalistul ajuns la 35 de ani.

În cele din urmă, fostul atacant de la Rapid şi FCSB s-a întors în oraşul natal.

"Suntem încântăţi să anunţăm că râşnoveanul Romeo Surdu, fotbalist cu 119 meciuri şi 31 de goluri pentru Steagu’ în toate competiţiile, a semnat un contract cu echipa suporterilor „stegari” pe o perioadă de un an.

Romeo Surdu, 35 de ani, ultima oară la Farul Constanţa, a dorit să pună ghetele în cui în această vară şi să se dedice antrenoratului, însă a fost în cele din urmă convins de Florin Stîngă, Marian Cristescu şi staff-ul administrativ al echipei să mai joace cel puţin un sezon pentru culorile care l-au lansat în fotbal. El va purta clasicul său număr 24", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: surdu 

viewscnt
Articole similare