Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Gavril este încrezător înaintea meciului din februarie cu Benavidez: Ştiu că pot câştiga de această dată

Ronald Gavril este încrezător înaintea meciului din februarie cu Benavidez: Ştiu că pot câştiga de această dată

Box

Comentarii

Pugilistul Ronald Gavril este încrezător înaintea meciului din luna februarie cu David Benavidez, el afirmând că ştie că de această dată îl poate învinge pe american, informează worldboxingnews.net.

“Abia aştept să intru din nou în ring şi să câştig centura. I-am învăţat rapid planul de joc la primul meci, l-am blocat bine şi intenţionez să procedez la fel. Este puternic şi rapid, dar sunt pregătit pentru orice plan va avea. Ştiu că pot câştiga de această dată. Acum mă pregătesc mai intens. Nu îl pot lăsa să câştige. Unii oameni spun că eu am fost câştigătorul în septembrie. Tot ce pot face este să fiu pregătit. Le mulţumesc lui Floyd Mayweather şi lui Leonard pentru că am încă o oportunitate de a boxa cu Benavidez. Este un pugilist mare şi un adversar dificil. Cu siguranţă va fi un meci mare”, a spus Gavril.

Pugilistul Ronald Gavril a fost învins la puncte, în septembrie, la Las Vegas, de americanul David Benavidez, într-un meci pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

Doi arbitri l-au văzut învingător pe american, iar unul pe român: 116-111, 111-116, 117-111. Gavril l-a trimis la podea pe adversarul său în runda a 12-a, ultima, dar nu decisiv, astfel că Benavidez s-a ridicat şi a continuat lupta, câştigând la puncte şi devenind cel mai tânăr campion mondial la box profesionist, la 20 de ani.

David Benavidez avea înaintea acestui meci 18 victorii, dintre care 17 KO, şi nicio înfrângere, în timp ce Ronald Gavril (31 de ani) avea tot 18 succese, din care 14 KO, dar şi un meci pierdut.

Gavril şi Benavidez vor mai fi adversari o dată, la 17 februarie.

Afla mai multe despre: boxronald gavrildavid benavidez,  

viewscnt
Articole similare