Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a dat cărţile pe faţă! Adevăratul motiv pentru care Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona

Ronald Koeman a dat cărţile pe faţă! Adevăratul motiv pentru care Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) a vorbit despre plecarea lui Luis Suarez (33 de ani) de la FC Barcelona, la două săptămâni de când "Canibalul" a semnat cu Atletico Madrid.

FC Barcelona l-a numit antrenor principal pe Ronald Koeman după umilinţa suferită contra lui Bayern în Liga Campionilor, 2-8, şi printre primele decizii luate de tehnicianul olandez a fost cea a îndepărtării lui Luis Suarez de pe Camp Nou. Atacantul uruguayan a plecat la Atletico Madrid, iar Koeman a spus că i-a transmis acestuia că ar trebui să plece pentru că nu-i poate garanta locul de titular.

”Pentru Suarez ar fi fost greu să joace. I-am spus asta clar, sincer. El s-a antrenat cu noi şi a făcut-o bine, nu a fost nicio problemă între noi, doar era greu să joace. Ansu Fati trebuie să joace, are 17 ani, îl avem şi pe Pedri, de asemenea la 17 ani, care trebuie să primească şanse. Avem jucători de viitor”, a declarat Ronald Koeman, potrivit Mundo Deportivo.

Luis Suarez, debut de vis la Atletico Madrid

Al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2020 după ce Ronald Koeman i-a transmis prin telefon că nu se va baza pe el pentru actualul sezon. Marcator a 198 de goluri în tricou blaugrana, după şase ani petrecuţi pe Camp Nou, Suarez a fost cedat la Atletico Madrid, pentru care a avut un debut spectaculos. "Canibalul" a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol în partida Atletico Madrid - Granada 6-1.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelonatransferluis suarez 

viewscnt
Articole similare