Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a pus tunurile pe arbitrajul lui Gil Manzano, după înfrângerea din El Clasico: ”Toată lumea a văzut că am avut un penalty clar!” Alte reacţii

Ronald Koeman a pus tunurile pe arbitrajul lui Gil Manzano, după înfrângerea din El Clasico: ”Toată lumea a văzut că am avut un penalty clar!” Alte reacţii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins echipa FC Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Benzema ’13 şi Kroos ’28 pentru învingători, respectiv Mingueza ’60 pentru FC Barcelona.

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman a recunoscut repriza slabă a echipei sale, dar a atacat imediat după meci, arbitrajul lui Gil Manzano: ”Probabil că toată lumea a văzut meciul, dar dacă eşti fan al Barcei, cu siguranţă pleci dezamăgit de deciziile arbitrilor din acest meci. Vreau să spun că nu am făcut o primă repriză bună, nici ofensiv, nici defensiv. În repriza a doua am crescut ca joc. Eu vreau ca arbitrajul să fie corect. Penalty-ul este clar din punctul meu de vedere şi nu a intervenit VAR-ul. Toată lumea zice că a fost penalty” a reacţionat Koeman, după meci.

Şi Sergi Roberto a avut o părere negativă despre arbitrajul lui Gil Manzano. Fotbalistul Barcelonei a acuzat aceeaşi fază în care au fost implicaţi Mendy şi Braithwaite: ”Am dat totul până la final. Ei au jucat închis, mai ales în prima repriză. Cred că un rezultat de egalitate nu era rău pentru noi. Clar, era important să câştigăm, dar nu s-a putut. La Liga se va juca până la final. Eu consider că Braithwaite este atins acolo. E o altă chestiune dacă este atins suficient de tare sau nu. Dar am fost surprins că arbitrul nu a reacţionat. Nici nu a vrut să consulte VAR-ul” a spus Sergi Roberto.

Fundaşul madrilenilor, Nacho Fernandez s-a declarat fericit după succesul împotriva rivalei istorice a echipei sale: ”O victorie într-un El Clasico este specială, iar dacă ţinem cont de cât de strâns este campionatul, acest succes este şi foarte important. Am luptat mult şi am fost foarte uniţi. Lotul nostru este unul mare, încercăm să facem faţă în orice meci. Avem lucruri frumoase în faţă care ne aşteaptă” a declarat fundaşul crescut de Real Madrid.

”A trebuit să rezistăm şi să ne apărăm bine. Am avut noroc la acea bară. Un pic de ploaie nu schimbă foarte mult lucrurile, dar cu atât de multă ploaie, îţi îngheaţă mâinile şi braţele. Noroc de adrenalina din acest meci” a declarat şi portarul madrilenilor, Thibaut Courtois, imediat după meci.

Afla mai multe despre: nachoel clasico 

viewscnt
Articole similare