Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a semnat cu Barcelona şi a anunţat "revoluţia" la echipă: "Trebuie făcute schimbări"

Ronald Koeman a semnat cu Barcelona şi a anunţat "revoluţia" la echipă: "Trebuie făcute schimbări"
Comentarii

Ronald Koeman (57 ani) a fost prezentat oficial, miercuri, ca antrenor la FC Barcelona, în prezenţa preşedintelui Josep Maria Bartomeu şi a noului director sportiv Ramon Planes.

"Sunt mândru, este un vis devenit realitate. Este casa mea şi este cel mai mare club din lume. Va fi o provocare s antrenez prima echipă, nu va fi uşor. Trebuie făcute schimbări şi vom lua deciziile care se impun", a declarat Koeman. El a mai spus că Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume şi că speră ca acesta să rămână cât mai mult timp la FC Barcelona.

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei catalane este Ronald Koeman, contractul acestuia fiind valabil până la 30 iunie 2022.

La FC Barcelona, tehnicianul în vârstă de 57 de ani îi succede lui Quique Setien, demis luni.

Ronald Koeman, în vârstă de 57 ani, a fost selecţionerul Olandei începând din 2018. El a purtat tricoul Barcelonei între 1989 şi 1995, cucerind patru titluri de campion al Spaniei alături de echipa catalană, pe care a ajutat-o, de asemenea, să câştige primul trofeu de campioană a Europei din istoria sa, în 1992.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelona 

viewscnt
Articole similare