Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman i-a impresionat pe jucătorii Barcelonei cu metodele de pregătire: "Sunt ani de zile de când n-am mai fost antrenat aşa de bine!"

Ronald Koeman i-a impresionat pe jucătorii Barcelonei cu metodele de pregătire: "Sunt ani de zile de când n-am mai fost antrenat aşa de bine!"

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani), noul antrenor al Barcelonei, a făcut impresie printre jucătorii de pe Camp Nou. Presa spaniolă anunţă că olandezul i-a cucerit pe unii dintre fotbalişti.

Şefii Barcelonei l-au adus pe Ronald Koeman pe banca tehnică de pe Camp Nou după umilinţa îndurată de catalani, 2-8 cu Bayern în Liga Campionilor. Deşi s-a temut că va rămâne fără Leo Messi, care şi-a dorit să plece în această vară, Koeman nu şi-a pierdut capul şi a reuşit să-i impresioneze pe unii dintre jucătorii blaugrana.

Potrivit SER, unii dintre jucătorii din lotul Barcelonei sunt foarte încântaţi şi surprinşi de metodele de antrenament al lui Ronald Koeman. Sursa citată scrie că unul dintre jucători ar fi mărturisit că nu a mai fost antrenat atât de bine şi de intens de ani de zile, semn că este unul dintre jucătorii cu ştate vechi de pe Camp Nou. SER nu dă nume când vine vorba de fotbaliştii pe care Koeman i-a impresionat. Fotbaliştii sunt încântaţi pentru faptul că, în vreme ce alţi antrenori făceau doar execiţii 5 vs. 2 preţ de 15 minute, Koeman lucrează intens cu exerciţii fizice.

Ronald Koeman e un fost mare jucător al Barcelonei, care a adus, cu golul său, Liga Campionilor în Catalonia în 1992. Antrenorul olandez a fost numit oficial pe Camp Nou pe 19 august şi a semnat până în 2022.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelonajucatori 

viewscnt
Articole similare