Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman, încrezător că viitorul său este la Barcelona: ”Am susţinerea preşedintelui”

Ronald Koeman, încrezător că viitorul său este la Barcelona: ”Am susţinerea preşedintelui”

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman a susţinut o conferinţă de presă, înaintea partidei din La Liga cu Villareal. Tehnicianul olandez a abordat mai multe subiecte, printre care şi viitorul său la club.

Ronald Koeman a avut parte de un sezon tumultuos la Barcelona, după începutul slab de stagiune şi eliminarea din Liga Campionilor, cu PSG. De atunci însă, acesta a făcut câteva moficiări sistemului său, iar Barca a început să arate din nou la fel de periculoasă precum în alte vremuri.

Câştigătoare a Cupe Spaniei deja în actuala stagiune, formaţia ”blaugrana” se luptă în continuare şi pentru titlu şi pare să fi ieşit din situaţia de urgenţă cauzată de dorinţa lui Messi de a pleca, vara trecută. Astfel, conducerea pare mulţumită de prestaţia lui Koeman ca antrenor şi ar dori să îl păstreze şi în continuare.

Ronald Koeman, încrezător că viitorul său este la Barcelona

Ronald Koeman a dezvăluit că nu a avut vreo veste despre o posibilă despărţire din partea conducerii, astfel că este încrezător că va continua în actuala sa poziţie. Tehnicianul olandez a mai antrenat echipe precum Everton, Southampton, sau chiar naţionala Olandei, însă a sta pe banca Barcelonei ar fi putu fi o provocare prea mare pentru acesta.

"Aşa cum am mai spus, preşedintele m-a susţinut şi mi-a dat încredere încă din prima zi. Până când lucrurile se vor schimba pot spune că, în principiu, mă văd antrenorul echipei şi în sezonul viitor. De asemenea, mai am contract", a spsu Koeman, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Villareal.

Afla mai multe despre: fc barcelonaronald koemankoeman barca 

viewscnt
Articole similare